banner163

İbrahim Akar'dan CHP'li Hasan Ünal'a yanıt: Hal Camii'ne sahip çıkmamızdan rahatsız mı oldunuz, daha da rahatsız olun!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde CHP'li Hasan Ünal'ın o sözlerine Eğitim - Bir - Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar'dan sert yanıt geldi...

SİYASET 16.09.2023, 17:10 16.09.2023, 17:23
İbrahim Akar'dan CHP'li Hasan Ünal'a yanıt: Hal Camii'ne sahip çıkmamızdan rahatsız mı oldunuz, daha da rahatsız olun!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin son toplantısında Hal Camii de yeniden gündeme gelirken, tartışmalar sırasında meclise başkanlık eden CHP'li Hasan Ünal'ın Hal Camii ve Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar'ı kast ederek söylediği sözler tepki toplamıştı. 

Hal Camii'nin yıkılacağı iddiaları sonrasında açıklamalarda bulunan ve Eğitim-Bir-Sen üyeleri ile camii önünde eylem yapan İbrahim Akar için "Eğitim sendikası başkanı kendi işine baksın, bu işlere karışmasın" ifadeleri kullanan Hasan Ünal'a İbrahim Akar'dan cevap geldi. 

"Hal Camii'ne sahip çıkmamızdan daha da fazla rahatsız olsunlar, bundan gocunmayız"

İbrahim Akar, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Dün yapılan Büyükşehir Belediye Meclis oturumunu yöneten CHP meclis üyesi Hasan Ünal Hal Camiine sahip çıkmamızdan anlaşılan epeyce rahatsız olmuş. Olsun hatta daha da fazla rahatsız olsunlar. Bundan yana hiç gocunmayız. Bugüne kadar bu şehirde hangi yanlış adım attılarsa karşılarına milli, manevi ve ahlaki değerlerine sahip çıkan Eskişehir halkı çıktı dikildi ve yanlışa dur demesini bildi. Geçmişte bunun birçok örneği var herkes bilir" dedi. 

"Bu camii hepimizin, Eskişehirlilerin camii"

İbrahim Akar, "'Eğitim sendikası başkanı kendi işine baksın bu işlere karışmasın' demiş. Sayın Ünal farkında değil galiba, bu camii hepimizin tüm Eskişehirlilerin camii. Eskişehir’deki yerel yöneticiler kusura bakmasın, onlar Hal Camiini yıkmak için her yola başvuracak biz eli kolu bağlı mı duracağız?" diye konuştu.

"Sizin işiniz camii yıkmak mı? Asıl siz kendi işinize bakın... Bu şehrin felç olan trafiğinin sorumlusu Hal Camii mi?"

İbrahim Akar, "Ben de kendilerine soruyorum, sizin işiniz cami yıkmak mı? Sizin belediye başkanınız 24 senedir Eskişehir trafiğini rahatlatmak için yollar, köprüler, geçitler yaptı da biz mi kullanmadık? Asıl siz kendi işinize bakın sayın Ünal, bu şehrin felç olan trafiğinin sorumlusu Hal Camii çözümü de onun ortadan kaldırılması mı? Siz Hal Camii'mden elinizi çekmedikten sonra biz de sizin önünüzden çekilmeyeceğiz. Bu böyle biline… Hal Camiini yıktırmamak için gerekirse cami önünde çadır kurar yatarız" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@