İbrahim Arslan: Çölde açan vahanın sınırlarını genişleteceğiz

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan'dan CHP Eskişehir İl Kongresi ile ilgili açıklamalar...

SİYASET 27.09.2023, 13:27
İbrahim Arslan: Çölde açan vahanın sınırlarını genişleteceğiz

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan yaptığı açıklamada, "Partimiz CHP’nin Eskişehir İl Başkanlığı 38. Olağan Kongresi, ülkemizdeki demokrasi mücadelesine örnek teşkil edecek bir biçimde tamamlandı. Demokratik bir yarışa ev sahipliği yapan Kongremiz, ülkemiz demokrasisinin gelişmesi ve parti içi demokrasinin işleyişi açısından hepimize umut aşıladı. Zira demokrasinin en önemli işlevi, aynı çatı altında farklı fikirlerin dillendirilebilmesidir" dedi. 

Arslan, "Kongremizin demokratik, katılımcı, çoğulcu bir anlayışla gerçekleştirilerek tamamlanmasında emeği geçen Divan Başkanı ve kuruluna, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, eski İl Başkan ve Yönetimine, sorumluluk duygusu içinde cesaret ve azimle çeşitli organlara aday olan tüm yol arkadaşlarıma, delege ve üyelerimize, konuklarımıza, basın mensuplarına teşekkür ederim. Kongremiz sonucunda İl Başkanlığına seçilen Sn. Talat Yalaz’ı, yeni İl Yönetim ve Disiplin Kurulumuz ile Kurultay delegelerimizi kutlar, görevlerinde başarılar dilerim.
Başarıyla sonuçlanan Kongremizin ardından İl ve İlçe Başkanlıklarımız, Belediyelerimiz, Milletvekillerimiz ve partimize gönül veren tüm yol arkadaşlarımız ile birlikte 2024 yerel seçimlerine odaklanacağız" diye konuştu. 

Arslan, "Çölde açan vaha olarak nitelendirilen, ülkemizin göz bebeği Eskişehirimizde mevcut belediyelerimizi yeniden kazanacağız. Ancak bununla da yetinmeyeceğiz. Mevcut belediyelerimize ilave olarak diğer ilçelerimizin seçimlerinde elde edeceğimiz başarıyla yarım kalan hikâyemizi tamamlayacak, vahanın sınırlarını genişleteceğiz. Eskişehirli hemşehrilerimizin takdiriyle 2019 yılında elde ettiğimiz kazanımların da üzerine çıkarak, şehrimizi tüm ilçeleriyle birlikte adil, şeffaf, güvenilir ve çağdaş belediyecilik anlayışıyla yöneteceğiz. Kurtuluş Savaşımızın, Cumhuriyetimizin, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün, çağdaşlığın ve demokrasinin kenti Eskişehir, değerli hemşerilerimizin takdirleriyle ranta, yolsuzluklara ve çağ dışı uygulamalara karşı CHP’nin yanında olmaya devam edecek, bozkırın ortasında yazılan destanı daha da büyütecektir" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@