İlçe gezileri bile olay oldu

ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş ilçe gezileri ile gündeme oturdu... Siyaset dünyasında çok konuşulan bu gezileri Celalettin Kesikbaş'a sorduk...  

SİYASET 10.06.2021, 17:49 10.06.2021, 17:57
İlçe gezileri bile olay oldu

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş'ın ilçe ziyaretleri çok konuşuluyor. Son olarak Sivrihisar ve Han ilçelerini ziyaret eden Celalettin Kesikbaş'ın ilçelerde gezdiği yerlerle ilgili yaptığı paylaşımlar da çok konuşuldu. 

Sivrihisar ve Han ziyaretlerini paylaştı 

Kesikbaş son olarak geçtiğimiz günlerde önce Sivrihisar ziyaretinden paylaşımlarda bulunmuş ve "Bugün günlerden SİVRİHİSAR. Gidin görün. Tarihi içinize çekin. Tam bir gün doya doya Sivrihisar’ı yaşayın. Anlatın. Fotoğraflayın. Bütün dünya tanısıın. Rehber Koray’ı bulun. Size Frig'den günümüze tüm tarihini vee hikayeleri anlatsın" notuyla fotoğraflar paylaşmıştı. 


Kesikbaş daha sonra da Han ilçesi ziyaretinde fotoğraflarını "Bugün günlerden HAN. Güzel ilçemizi Gidin görün. Yazılıkaya Ören yerini gezin, doğa yürüyüşünü yapın ve Frig Vadisinin  ölümsüz güzelliğini seyredin. Han İlçemizin her sokağından tarih fışkırıyor. Tam bir açık hava müzesi. Erdal Başkanım ve Kıymetli eşinin çabalarını görüp, içinizi umut ile doldurun. Kadınlar kooperatifine uğrayın ve tamamen organik lavanta sabunlarından ve el işlerinden alın" notuyla paylaşmıştı...  


Kesikbaş: İlçelerimize bu gezilerimi sürdüreceğim 

İlçelere yaptığı çok konuşulan bu ziyaretleri sorduğumuz Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, medyamidas.com'a yaptığı açıklamada, "İçinde olduğumuz yoğun tempo içinde ilçelerimizi fazla gezemiyoruz. Resmi ziyaretler için gittiğimizde de maalesef resmi görüşmelerle sınırlı kalıyor. Sivrihisar ve Hal ilçelerini de ziyaret ederek tarihi ve doğal güzelliklerini bir kez daha gördük. Eskişehir'in ilçelerinden bu anlamda etkilenmemek imkansız. Müthiş bir kültürel hazinenin üzerinde bulunuyoruz. Bundan sonra da ilçelerimize bu gezilerimi sürdüreceğim" dedi. 

Siyaset dünyasında şok etkisi... "Acaba siyasi yolculuk başladı mı?"

Celalettin Kesikbaş'ın bu ziyaretleri sosyal medya ve whatsapp gruplarında haftanın konusu haline gelirken, siyaset dünyasında da şok etkisi yarattı. Siyasete gireceği bir süredir konuşulan Kesikbaş'ın ilçeleri gezmesi ve sosyal medya hesaplarından da paylaşımlarda bulunması birçok kişinin bu konuyu konuşmasına ve "Acaba siyasi yolculuk başladı mı?" diye sormasına neden oldu.  

ESO Başkanı Kesikbaş, Sivrihisar ve Han ilçelerine yaptığı ziyaretlerde, iki ilçenin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret etmiş, bu yerleri tanıtıcı çok sayıda fotoğraf paylaşmıştı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@