İlçelere o kadar az gidiyor ki... Çiçeklerle karşılamışlar

Eskişehir'in ilçelerine çok seyrek ziyarette bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Mahmudiye'de çiçeklerle karşılandı. 

SİYASET 06.07.2023, 15:35 06.07.2023, 15:40
İlçelere o kadar az gidiyor ki... Çiçeklerle karşılamışlar

Yıllardır Eskişehir'in ilçelerini çok seyrek ziyaret etmesiyle eleştirilen Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Yılmaz Büyükerşen, diğer CHP'li belediye başkanları ile Mahmudiye ilçesinde düzenlenen toplantıya katılmak için ilçeye gitti, çiçeklerle karşılandı.  

Önümüzdeki yerel seçimde yeniden aday olup olmayacağı tartışılan Büyükerşen ilçede çiçeklerle karşılanırken, Büyükerşen'in diğer ilçeleri de ziyaret edip etmeyeceği, ziyaretlerini sıklaştırıp sıklaştırmayacağı, söz konusu toplantılar diğer ilçelerde de yapılacak mı merak ediliyor. 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı ve Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan’ın ev sahipliğinde düzenlenen “Belediye Başkanları Buluşması”nda bir araya geldi.

Belediyedeki görüşmenin ardından Büyükerşen ve belediye başkanları belediye sosyal tesisinde bir toplantı gerçekleştirildi. 

Büyükerşen'i gören Mahmudiyeliler şaşırdı!

Toplantı sonrasında Büyükerşen ve belediye başlanları ilçeyi dolaştı, vatandaşlar ve ilçe esnafı ile bir araya geldi. Büyükerşen'i uzun bir aradan sonra ilçelerinde karşılarında gören vatandaşlar şaşırdı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@