banner163

İmamoğlu'nun değişim toplantısı görüntüleri gündeme oturdu!

CHP'de değişim çağrısı yapan İmamoğlu'nun çevrimiçi yaptığı değişim toplantısının görüntüleri sosyal medyaya sızdırıldı, görüntüler gündem oldu. İmamoğlu'ndan da açıklama geldi...

SİYASET 19.07.2023, 11:55 19.07.2023, 12:12
İmamoğlu'nun değişim toplantısı görüntüleri gündeme oturdu!

CHP'de değişim hareketi başlatan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ekibi ile yaptığı çevrim içi değişim toplantısının bir kısmı sosyal medyaya sızdırıldı, görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Ekrem İmamoğlu ve CHP'nin yeni-eski kurmaylarının toplantıda olduğu görüldü.

Sosyal medyadaki bazı hesapları görüntüleri "yüz yılın ihaneti, Kılıçdaroğlu'na tarihi ihanet" gibi başlıklarla yayınladı.

 Söz konusu toplantıda CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve CHP Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın gibi isimlerin de olduğu görülürken,  Kılıçdaroğlu'nun seçim öncesi A takımından birçok ismin de toplantıda olduğu ifade ediliyor.

Katılanlar arasında Engin Altay, Onursal Adıgüzel, Bülent Tezcan, Muharrem Erkek'in de oldukları görüldü.

Bir kısmı sosyal medyadan sızdırılan toplantının ne zaman düzenlendiği konusunda ise bir bilgi paylaşılmadı. 

Söz konusu görüntüler CHP'de bomba etkisi yaratırken, Kılıçdaroğlu'na muhalif isimlerden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da Kılıçdaroğlu'nun bir ses kaydını birkaç gün önce yayınlamıştı. 

İmamoğlu toplantısının görüntülerinin de bundan sonra sosyal medyaya sızdırılması dikkat çekti. 

Söz konusu görüntülerin sosyal medyadan sızdırılması CHP'deki kavganın daha da büyüdüğü ve alevlendiği yorumlarına neden oldu. 

İMAMOĞLU'NDAN ONLİNE TOPLANTI AÇIKLAMASI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyaya sızdırılan online toplantıya ilişkin soruya "Partimin mevzuları partililerle konuşulur. Bizim bu ve benzeri belki 200'e yakın toplantımız olmuştur diyebilirim seçimden bu yana. Hiçbir gizli tarafı yok" yanıtını verdi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@