İmamoğlu sanat eserini tık tık'ladı!

Ekrem İmamoğlu'ndan sanata farklı yaklaşım: Sanat eserini tık tık'ladı!

SİYASET 01.06.2021, 13:01 01.06.2021, 14:14

İstanbul'da düzenlenen ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı’nı gezen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, fuarda Tepebaşı Belediyesi'nin açtığı ve Tepebaşı için yapılan sanat eserlerinin yer aldığı stantı da Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile birlikte gezdi. 

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, İmamoğlu'na eserlerle ilgili bilgi verirken, İmamoğlu'nun stantta bulunan bir sanat eserini eliyle "tık tık"layarak inceleme yaklaşımı çok dikkat çekti... 

Tepebaşı'nın stantı ilgi topladı... İmamoğlu da ziyaret etti 

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir'de düzenledikleri Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumu ve sanatsal etkinliklerde hem yerli hem de yabancı sanatçıların çok sayıda eser ürettiğini ve bu sanat eserlerini Tepebaşı'na kazandırdıklarını belirterek, sanat eserleri ile ilgili İmamoğlu'na detaylı bilgiler verdi. Tepebaşı Belediyesi'nin açtığı stant ve Tepebaşı'nın sanat eserleri ilk günde fuarın en gözde eserlerinden ve çok rağbet gören stantlarından biri oldu. 

İmamoğlu eserleri tık tık'layarak inceledi

İmamoğlu, gördüğü eserleri çok beğendiğini ve Ahmet Ataç'ı tebrik ettiğini söylerken, eserleri eliyle tık tık'larak incelemesi dikkatlerden kaçmadı. 

İşte o görüntüler... Yukarıdaki videodan izleyebilirsiniz... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@