banner163

İstanbul'da Eskişehir dostluğu bir başkadır 

İstanbul’da düzenlenen Eskişehir Tanıtım Günleri, Eskişehirli bazı siyasetçileri de Eskişehir için bir araya getirdi. Prof.Dr. Nabi Avcı ve Ahmet Ataç da açılışta buluşan isimler arasında yer aldı. 

SİYASET 17.06.2022, 16:46 17.06.2022, 16:50
İstanbul'da Eskişehir dostluğu bir başkadır 

Eskişehir Dernekler Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen Eskişehir Tanıtım Günleri başladı. Etkinliğin açılış töreni çok sayıda siyasetçi ve yöneticiyi de bir araya getirdi. 


Etkinliğin açılış törenine AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı, BBP Genel Başkanı
Mustafa Destici, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Vali Yardımcısı Akın Ağca, İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu, ETO Başkanı Metin Güler, DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi STK’lardan Sorumlu Başkan Danışmanı Hasan Akkuş, İstanbul Eskişehirliler Derneği Başkanı Orhan Aktepe, Eskişehir ilçe belediye başkanları ve çok sayıda STK temsilcisi ile vatandaşlar katıldı.

Açılışta yapılan konuşmalarda Eskişehir için birlik olmanın ve dayanışmanın önemi vurgulanırken, siyasetçiler arasındaki samimiyet de dikkat çekti. 

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı ve Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da açılışta bir araya gelen ve sohbet eden isimler oldu. Prof.Dr. Nabi Avcı ve Ahmet Ataç, törende samimi pozlar verirken, Tepebaşı Belediyesi de etkinlikle ilgili geçtiği bültende Prof.Dr. Nabi Avcı ve Ahmet Ataç'ın selamlaştıkları fotoğrafa da yer verdi.  

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@