İşte Muharrem İnce'nin andığı "İsmail" ve o fotoğraf... "Eskişehir'de soğukta sabahlayan İsmail"

medyamidas.com, Muharrem İnce'nin konuşmasında anarak teşekkür ettiği "Eskişehir'de soğukta sabahlayan İsmail"e ulaştı... İşte o isim ve Muharrem İnce'yi duygulandıran o fotoğraf...

SİYASET 25.03.2023, 21:43 25.03.2023, 23:19
İşte Muharrem İnce'nin andığı "İsmail" ve o fotoğraf... "Eskişehir'de soğukta sabahlayan İsmail"

medyamidas.com özel haber - Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından aday gösterilmek için istenen 100 bin imzanın toplanma süreci çerçevesinde yeterli imza sayısına ulaşan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 3’üncü Cumhurbaşkanı adayı olmaya hak kazandı.

İmza toplama sürecinin 4’üncü gününde 100 bin imza barajını aşan İnce, Cumhurbaşkanlığı adaylığı hakkında partisinin genel merkez binasında açıklamalarda bulundu.

"Eskişehir'de soğukta sabahlayan İsmail'e..."

Muharrem İnce konuşmasında teşekkür ederken Eskişehir'i ve Eskişehir'den bir ismi de andı. Muharrem İnce, "Motor kuryelere, mavi şapkalılara, genel merkezimizde kendi telefonuyla telefon açan kardeşlerime, seçim kurulu önünde Memleket Partisi adayının güzel yeri olsun diye Eskişehir'de soğukta sabahlayan İsmail'e, küçük çocuğumu bırakacak kimsem yok diyen Aslı'ya, isimsiz kahramanlara hepsine yürekten teşekkür ediyorum" dedi. 

medyamidas.com o isme ulaştı... Eskişehir'deki gönüllülerden moto kurye İsmail Ertenli... 

medyamidas.com, Muharrem İnce'nin konuşmasında anarak teşekkür ettiği İsmail Ertenli'ye ulaştı. 

Eskişehir'de yaşayan 23 yaşındaki Memleket Partisi gönüllüsü İsmail Ertenli, Muharrem İnce'nin kendisini anmasından büyük bir gurur duyduğunu belirterek, "İmza toplanmasına başlandığının ilk günü gece saat 2-2.30 gibi arkadaşlarımızla Seçim Kurulu önündeydik. Tüm arkadaşlarımızla o günden beri yoğun bir şekilde çalıştık. 100 bin imzanın toplanmasından da son derece mutluyuz" dedi. Aslen Bilecikli olduğunu belirten İsmail Ertenli, dört yıldır Eskişehir'de yaşadığını ve moto kurye olarak çalıştığını söyledi. 

Muharrem İnce'yi duygulandıran fotoğraf... 

Muharrem İnce'nin Eskişehir'deki İsmail Ertenli ve gönüllülerin seçim kurulu önünde sabahladığını gösteren o fotoğraftan çok etkilendiği ve konuşmasında da özellikle teşekkür ederek andığı belirtildi. 

Muharrem İnce'nin o konuşmasını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@