İşte Odunpazarı'ndaki parkların hali! Şaka değil gerçek!

Yogacıları Odunpazarı Belediyesi parklarına çağırıp şov yapmaya kalkan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a tepki büyük! Odunpazarı'nda belediyenin çocuk parklarının halini gösteren vatandaşlar, "Parklar bakımsızlıktan dökülüyor. Kazım Kurt ne anlatıyor" diyorlar...

SİYASET 31.05.2022, 16:25 31.05.2022, 16:40
İşte Odunpazarı'ndaki parkların hali! Şaka değil gerçek!

Eskişehir'de, Dede Korkut Parkı'nda yoga yapılmasına izin verilmediği iddiası ve dezanformasyonunda başı çeken isimlerden olan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, sosyal medyadan yoga yapanları aslında birçok yasağın uygulandığı Odunpazarı'ndaki belediye parklarına davet edip yine şov yapmaya kalkmıştı. Türk Dünyası Vakfı'nın söz konusu iddianın doğru olmadığını açıklaması sonrasında da şova devam eden Kazım Kurt, "Şaka mısınız siz" diye tepki çeken bir paylaşımda da bulunmuştu. Odunpazarı'ndaki vatandaşlar ise Odunpazarı Belediyesi'nin birçok parkındaki içler acısı hali gösterip Kazım Kurt'a sesleniyor: "Şaka değil gerçek... Bu parkların hali ne, bu parklara mı insanları yoga yapmaya çağırıyorsun" diye soruyor... 

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde Odunpazarı Belediyesi'nin çocuk parkları bakımsızlıktan dökülüyor. Parklardaki oyun gruplarının küflenmiş ve kırık halleri tepki topluyor. Birçok vatandaş bu haldeki parklara çocuklarını gönderemediklerini söylüyor. 

Bu parklara bakan yok! Kazım Kurt hangi parklara davet ediyor? 

Özellikle Odunpazarı ilçesine bağlı Gündoğdu, Emek ve 71 Evler mahallelerinde bulunan bazı çocuk parklarının son derece bakımsız olması ve uzun süredir bakılmaması dikkat çekiyor. 

Parklardaki salıncakların eksik olması, oyun malzemelerinin kırık olması, tahterevallinin tutma kısmının koparılması ve farklı bakımsızlıklar dikkat çekerken oyun gruplarının da birçoğunun küf ve pas içinde olduğu görülüyor.

Ayrıca park alanlarında çöp ve çeşitli atıkların yer alması da göze çarpıyor. 

Mahallelerde yaşayan aileler, çocukların rahat oynayabilmeleri ve güvenliği için parklara bakım yapılması gerektiğini belirterek Belediye Başkanı Kazım Kurt'a çağrıda bulunuyor. 

Yorumlar (1)
Ayşe 2 yıl önce
Plastik park daha güzel

Gelişmelerden Haberdar Olun

@