İşte Türkiye'nin konuştuğu o ev

İşte Büyükerşen hakkındaki iddialarla gündeme gelen Türkiye'nin konuştuğu o ev...

SİYASET 12.01.2021, 15:28
İşte Türkiye'nin konuştuğu o ev

Bugün Yeni Şafak'ın haberinde ve çok sayıda yayın organında, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in eşi Seyhan Büyükerşen'e ait olduğu ve kaçak olduğu iddia edilen ev  gündemde ve sosyal medyada tartışılmaya devam ediyor. 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in eşi Seyhan Büyükerşen'in olduğu belirtilen ve kaçak olduğunu iddia edilen evin 2019 yılında imar barışına sokulduğu, ancak binanın 2017 yılında yapıldığının tespit edildiği iddia edilmişti.

İşte o ev

İhlas Haber Ajansı, Türkiye'ni gündemine oturan o evin görüntülerini geçti... İşte o ev... 



Büyükerşen'in avukatı açıklama yapmıştı  

İddialara ilişkin Yılmaz Büyükerşen’in avukatı Fahrettin Gültekin, yaptığı yazılı açıklamada, söz konusu yapının 'köy yerleşik sınırları' içinde, temelsiz, küçük bir prefabrik ev olduğunu söyleyerek, "Ayrıca konu ile ilgili mevzuat, Tapu Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun 21 maddesine de uygundur" ifadelerinde bulunmuştu. 

Yorumlar (1)
Gökhan Türker 3 yıl önce
Yılmaz Büyükerşen hiç hata yapmaz veya başkaları bilmem kaç katlı binaları nasıl olsa imar affı olur diye dikerken, bu adam veya eşi köyde kendisine bir bağ evi yapamaz mı? Geçin bu ayakları keşke her ilin Büyükerşen gibi bir başkanı olsaydı.

Gelişmelerden Haberdar Olun

@