banner163

Kadınların istihdamı için bir araya geldiler

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan ve KADEM Eskişehir İl Temsilcisi Hatice Kaya, Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli ile bir araya geldi...

SİYASET 26.11.2021, 13:55 26.11.2021, 14:08
Kadınların istihdamı için bir araya geldiler

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, il yöneticileri ile birlikte 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle KADEM Eskişehir'i ziyaret etti. 

Zihni Çalışkan ziyaretle ilgili, "Kadınlarımız için ulusal ve yerel düzeyde yapılan çalışmaları değerlendirdik. Misafirperverlikleri için İl Temsilcisi Hatice Kaya ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim" dedi. 

Zihni Çalışkan ve KADEM İl Temsilcisi Kaya'dan Nadir Küpeli'ye ziyaret 

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, KADEM İl Temsilcisi Hatice Kaya ile birlikte Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli'yi de ziyaret etti. Ziyaretle ilgili paylaşımında Zihni Çalışkan, "KADEM İl Temsilcisi Hatice Kaya hanımefendiyle birlikte EOSB Başkanı Nadir Küpeli'yi ziyaret ederek, kadınlarımıza istihdam ve girişimcilik konusunda sunulan olanaklara dair fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverlikleri için değerli başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@