Kaymakamlık: Biz kaldırdık...

Odunpazarı'nda Hamamyolu'nda Çarşı Camii önüne konulan ve Odunpazarı Belediyesi'ne tepki yağan reklam totemi ile ilgili Odunpazarı Kaymakamlığı da bir açıklama yaptı...

SİYASET 25.01.2021, 00:32
Kaymakamlık: Biz kaldırdık...

Eskişehir'de Hamamyolu'nda bugün tarihi Çarşı Camii önüne konunulan ve silueti bozan dev reklam totemi büyük tepki çekmiş, Odunpazarı Belediyesi'ne sosyal medyadan ve her kesimden tepki yağmıştı. 

Tepkiler sonrasında akşam saatlerinde kaldırılan reklam totemi ile ilgili Odunpazarı Kaymakamlığı da sosyal medydan bir açıklama yaptı. 

"Silueti bozan, MOBESE kameralarının görüşünü engelleyen ve ilgili mevzuata aykırı konulan tabela söktürüldü"

Odunpazarı Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "İlçemize bağlı Hamamyolu Caddesi'ndeki Tarihi Çarşı Camiinin siluetini bozan ve Emniyet Müdürlüğümüzün Mobese kameralarının görüş açısını engelleyen, ayrıca ilgili mevzuata aykırı şekilde konulan reklam tabelası Kaymakamlığımızca söktürülmüştür. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi. 

Eskişehir'de büyük infial yaratan ve Odunpazarı Belediyesi'ne tepki yağmasına neden olan olayla ilgili detaylı bilgileri aşağıdaki linklerde yer alan haber ve yazılardan okuyabilirsiniz... 

Büyük tepki topluyor! İşte o tepkiler... 

Büyük tepki topluyor!

Murat Atikel yazdı: Atatürk’ün yaptırdığı camiye bunu yapamazsınız!

Kaldırılıyor.... Tepkiler sonuç verdi o totem kalkıyor!

Kaldırılıyor.... Tepkiler sonuç verdi o totem kalkıyor!

Eskişehir İttifakı Kazım Kurt’un totemine izin vermedi!

Eskişehir İttifakı Kazım Kurt’un totemine izin vermedi!

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@