Kazım Kurt bu defa da verdiği sözü tutamadı ve itiraf etti! "Sözümüzü tutamadık, 29 Ekim'de açamayacağız"

Odunpazarı Belediye Meclisi'nde AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan o inşaatı ve projeyi sordu, "Söz verdiğiniz gibi 29 Ekim'de açılamayacak galiba, hatta seçime bile yetişemez gibi gördük" dedi. Kazım Kurt da, "Doğrudur, sözümüzü tutamadık, 29 Ekim'de açamayacağız" dedi.

SİYASET 06.10.2023, 18:25 06.10.2023, 18:36
Kazım Kurt bu defa da verdiği sözü tutamadı ve itiraf etti! "Sözümüzü tutamadık, 29 Ekim'de açamayacağız"

Odunpazarı Belediye Meclisi'nde 2024 tahmini bütçesi ve yatırım programı görüişmelerinde AK Parti Grp Başkanvekili Murat Özcan, belediyenin yıllarca bir türlü başlayamadığı ve ancak bu yıl inşaatınabaşlayabildiği Yenikent Kapalı Pazaryeri projesinin inşaatını gündeme getirdi. 

Murat Özcan: "Gelirken inşaata uğradık, 29 Ekim'de açacağız diyerek hepimizi çağırmıştınız, ama 29 Ekim'e yetişmez durumda, hatta seçime bile yetişme şansı yok gibi diyebilirim"

Özcan, konuşmasının başında, "Cumhur İttifakı grubu olarak Yüksel bey çeşitli tespit ve analizleri yaptı. Grup Başkanvekili Emre bey konuşurken bazı yatırımların devam ettiğinden bahsetti. Biz de arkadaşlarımızla bugün meclise gelirken Yenikent Kapalı Pazaryeri inşaatına uğradık. Daha önce, kaynak sıkıntısı yaşıyor musunuz diye sormuştuk, parası hazır demiştiniz. Sözleşme 12. ayda yazıyor teslim zamanı, daha önce teslim alacağınızı söylemiştiniz. Hatta hepimizi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda açılışına çağırmıştınız, hatırlatırım sayın Başkan. Ama bugün gezdiğimiz inşaat bize gösteriyor ki, 29 Ekim'e yetişmesi mümkün değil. 12. ayda bile yetişme şansının zor olduğunu, hatta 31 Mart yerel seçimlerine bile yetişmesinin zor olduğunu buradan söyleyebilirim. 31 Mart'a kadar hızlı şekilde çalışırsa eyvallah, ama oranın açılışı bir sonraki Cumhuriyet Bayramı'na kalabilir gibi de gözüküyor" dedi. 

Murat Özcan, "Bu konuyla ilgili niçin 29 Ekim'e yetiştiremediğiniz ile ilgili açıklamasını da yaparsanız seviniriz" diye ekledi. 

Kazım Kurt: "Doğrudur, sözümüzü tutamadık, 29 Ekim'de açamayacağız"

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise, "Doğrudur, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda açamayacağız, yetişmedi, sözümüzü tutamadık. Ama bir sıkıntımız yok, inşaat devam ediyor" dedi. 

Yenikent ve çevresinde yıllardır beklenen kapalı pazaryeri ve kültür merkezi inşaatının ne zaman tamamlanacağı merakla bekleniyor. 

Seçimler öncesinde verdiği birçok sözü yerine getirmemekle eleştirilen Kazım Kurt'un bir sözü daha önümüzdeki seçime kadar gerçekleşmeyecek mi Odunpazarı'nda merak konusu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@