banner163

Kazım Kurt: "Eskişehirspor'a vermedik, ihalede daha uygun bedelle kiraladık"

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'tan, Eskişehirspor taraftarını kızdıracak bir açıklama daha! Kazım Kurt'tan Eskişehirspor ve Eskişehirspor'a gelir sağlarken elinden aldığı akaryakıt istasyonu ile ilgili çok tartışılacak yeni açıklamalar geldi...  

SİYASET 02.10.2023, 19:19 02.10.2023, 20:26
Kazım Kurt: "Eskişehirspor'a vermedik, ihalede daha uygun bedelle kiraladık"

Odunpazarı Belediye Meclisi toplantısında Eskişehirspor ve Eskişehirspor konusunda Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a yönelik eleştiriler gündeme geldi. CHP'li meclis üyesi Ömer Faruk İnan'ın Eskişehirspor'un elinden alınıp ihaleye çıkarılan akaryakıt istasyonu konusunda Eskişehirspor'u suçlayan sözleri sonrasında Kazım Kurt da konuyla ilgili konuştu. 

"Eskişehirspor ile ilgili konunun abartılmasına büyütülmesine gerek yok"

Kazım Kurt, "Eskişehirspor ile ilgili konunun abartılmasına büyütülmesine gerek yok. Eskişehirspor'dan siyaseten nemalanmak isteyen arkadaşlarımız 6 ay sonra uyanarak gündem yapmaya çalışıyor. Eskişehirspor'un başarılı olması için elimizden gelen gayreti, çabayı gösteriyoruz" dedi. 

Kazım Kurt "Eskişehirspor'a vermedik, ihalede daha uygun bedelle kiraladık" diyerek kendini savundu

Kazım Kurt, "Ama Odunpazarı'nın mallarını bedelsiz Eskişehirspor'a kullandırma yetkimiz yok. İhaleye girmediler. O ihalede daha uygun bedelle kiraladık" dedi. 

AK Parti grubu ve Murat Özcan karşı çıkmış, "Eskişehirspor'da kalmalı" demişti 

Daha önceki meclis toplantılarında da söz konusu Eskişehirspor'a gelir kaynağı olan akaryakıt istasyonunun Eskişehirspor'a tahsisinin devam etmesi konusunda AK Parti grubu ve AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan ısrarcı olmuş 

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca sert tepki göstermişti: "Kazım Kurt'a yakıştıramadık"

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Kazım Kurt'a sert tepki göstermiş, "Sayın Kazım Kurt’un Eskişehirspor ile alakalı açıklamalarını üzülerek okudum ve yakıştıramadım. Eskişehirsporla uğraşılmasının yanlış olduğunu savunup Eskişehir FK kurulmasının gerektiğini söylemek 58 yıllık koca çınarı yok saymak demektir.. Bizler Eskişehirspor’un mazisine armasına rengine formasını son nefesimize kadar sahip çıkacağız" demişti. 

Erkan Koca "Ihlamurkent'teki petrol istasyonunu kulübün elinden alıp Eskişehirli olmayan bir firmaya verdiniz" demişti 

Erkan Koca açıklamasında ayrıca, "Açıklamalarının devamında Eskişehirspor tesislerine devletimizin yaptığı 120 milyon TL değerinde alt yapı tesislerinin gereksiz olduğunu belediye olarak zaten yaptıklarını belirtmişler. Sayın başkan biz sizle ayrı şehirlerde yaşıyoruz heralde siz Eskişehirspor tesislerine ne yatırım yaptınız? Eskişehirspor’a ait olan Ihlamurkent'teki petrol istasyonunu kulübün elinden alıp Eskişehirli olmayan bir firmaya verdiniz. Siz tesislerdeki çim sahanın çim kesilmesi için resmi yazı isteyip aylarca ekip yollamadınız. Sayın başkan şehirde kaç tane spor tesisi yaptınız? Amatör spor kulüpleri için kaç tane saha yaptınız?" diyerek tepkisini dile getirmişti. 

Kazım Kurt'un bu son açıklaması sonrasında Eskişehirspor'dan yeni açıklama gelecek mi merak konusu...

Kazım Kurt'un Eskişehirspor'a yönelik bu tavrı ve açıklamaları hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Lütfen düşüncelerinizi yorumlarda belirtin. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@