"Kentin geleceğine yön veriyorlar"... Bu buluşma çok konuşulacak 

Tepebaşı Belediyesi'ni ziyaret eden Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen ile bir araya geldi. 

SİYASET 31.03.2021, 15:01
"Kentin geleceğine yön veriyorlar"... Bu buluşma çok konuşulacak 

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen ile bir araya geldi. Buluşmada şehri ilgilendiren meselelerin görüşüldüğü belirtildi. 

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen’i makamında ağırladı.
Buluşmada Ataç ve konukları Büyükerşen ile Özen, kent gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulunurken, şehirde hayata geçirilecek çalışma ve projeleri de görüştü. 

Büyükerşen: Plan ve meseleleri birlikte müzakere ettik 

Büyükerşen, ziyaretle ilgili, “Ahmet Bey ile birlikte bölgede yapılacak planlar ve şehrin gelişmesi meselelerini müzakere ettik” diye konuştu.

Ataç: Birlikte karar vermek çok önemli

Başkan Ataç da “Yılmaz Hocamızı Tepebaşı Belediyesi’nde ağırlamak bizim için büyük bir onur. Her zaman yapacağımız işler ve şehri ilgilendiren konularda ortak kararlar veriyoruz. Bunlar zamanı geldiğinde kent halkına da duyurulur.  Planlamaların kentin lehine yapılması açısından birlikte karar vermek çok önemli” dedi. 

Tepebaşı belediye başkan yardımcılarının da yer aldığı toplantının sonunda Ataç, Büyükerşen ve konuklarına Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu eserlerini de tanıttı. Buluşma, günün anısına çektirilen fotoğraf ile son buldu.

"Kentin geleceğine yön veriyorlar" başlığı ile duyuruldu

Tepebaşı Belediyesi'nin buluşma ile ilgili geçtiği basın bülteninde "Kentin geleceğine yön veriyorlar" başlığını kullanması dikkat çekti. 
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@