Kılıçdaroğlu Eskişehir'i çöle benzetti... Ne dersiniz, Eskişehir çöl gibi miydi?

Kemal Kılıçdaroğlu yine "Eskişehir bir çöl gibiydi, vahaya döndü" dedi. Kılıdaroğlu'nun ve CHP'lilerin Eskişehir'i sürekli çöle benzetmesi tartışma konusu oldu. Ne dersiniz, Eskişehir çöl gibi miydi?

SİYASET 30.09.2023, 18:00
Kılıçdaroğlu Eskişehir'i çöle benzetti... Ne dersiniz, Eskişehir çöl gibi miydi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa'da, partisinin yerel yönetim çalıştayında yaptığı konuşmada yine Eskişehir'i anarak "çöl" ve "vaha" benzetmeleri yaptı.

Kılıçdaroğlu, ""Eskişehir hafta sonu turist kaynıyor. Eskişehir bir çöl gibiydi, vahaya döndü. Kim yaptı? CHP. Şanlıurfa'da çok daha fazla şey var ama vizyon lazım. Zenginleşmek için siyaseti kullanırsanız toplum yoksul kalır. Şanlıurfa bir Kudüs, bir İstanbul olabilir” dedi. 

Alışkanlık haline getirdi... Nereye gitse, "Eskişehir çöldü" diyor... 

Kılıçdaroğlu, Eskişehir'in önceki yılları için daha önce de sürekli "çöl" benzetmesinde bulunurken, bu benzetmenin CHP'liler tarafından da kullanılmaya başlanması dikkat çekiyor, ancak birçok Eskişehirli bu benzetmeden rahatsız olduğunu ifade ediyor. 

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan da, geçtiğimiz günlerde CHP Eskişehir İl Kongresi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Çölde açan vahanın sınırlarını genişleteceğiz" demişti. 

Kılıçdaroğlu'nun Eskişehir ile ilgili sürekli "çöl" benzetmesinde bulunması, Büyükerşen öncesi Eskişehir'i hep "çöl" olarak tanımlaması tepki toplamaya başlarken, tartışma da yaratıyor.

"Çöl" benzetmesine siz ne diyorsunuz? Yorumlarda paylaşın... 

Sizler Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri ve "çöl" benzetmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Eskişehir çöl gibi miydi? Lütfen düşüncelerinizi yorumlarda belirtin... 

Yorumlar (1)
Emrah Can 8 ay önce
Eskişehir Şuan Chp Li Belediyeler Sayesinde Çöle dönüştü asıl.köylere su getiremiyorlar bir gün var bir gün yok su.3 gündür bazı merkez mahallelerin suyu yok.suyu en pahalı kullanan şehirler arasındayız.

Gelişmelerden Haberdar Olun

@