Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Çetin, Kılıçdaroğlu'nu savunan Büyükerşen ile görüştü

Kılıçdaroğlu'nu eleştiren isimlerden Hikmet Çetin, Kılıçdaroğlu'nu en çok savunan isimlerden Yılmaz Büyükerşen ile Eskişehir'de bir araya geldi.

SİYASET 06.08.2023, 15:28 07.08.2023, 00:03
Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Çetin, Kılıçdaroğlu'nu savunan Büyükerşen ile görüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren isimlerden 20 Dönem TBMM Başkanı, eski Başbakan Yardımcısı, eski Dışişleri Bakanı ve eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin ile eski Maliye Bakanlarından Kaya Erdem, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti. 

Kılıçdaroğlu'nu eleştiren isimlerden, hatta temmuz ayı başında "Kılıçdaroğlu CHP'ye Deniz Baykal'dan daha çok zarar verdi" sözleriyle de gündeme gelen Hikmet Çetin'in, son günlerde Kılıçdaroğlu'nu en çok savunan isimlerden olan Yılmaz Büyükerşen ile bir araya gelmesi dikkat çekti. Hikmet Çetin geçtiğimiz günlerde, Ekrem İmamoğlu, Altan Öymen ve Murat Karayalçın ile bir araya geldikleri özel toplantı ile de gündeme gelmişti. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada ziyaretin nezaet ziyareti olduğu, şehir ve ülke gündemiyle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi. 

Hikmet Çetin ve Kaya Erdem'in, Büyükerşen ile özellikle CHP ve Kılıçdaroğlu ile ilgili son durumları masaya yatırdıkları, CHP'de gündeme gelen formülleri konuştukları ifade ediliyor. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@