banner163

Korona olan MHP'li Mustafa Komar'ın son durumu açıklandı

Koronavirüse yakalanmış ve hastaneye kaldırılmıştı... MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar'ın son durumu ile ilgili açıklama geldi.

SİYASET 27.03.2021, 17:55
Korona olan MHP'li Mustafa Komar'ın son durumu açıklandı

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar ve ailesi koronavirüse yakalnmış, Komar e bazı aile üyeleri hastanede tedavi altına alınmıştı. 

MHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı'ndan yapılan son açıklamada, Mustafa Komar'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve hastaneden taburcu edildiği belirtildi. 

Taburcu edildi, bir süre daha evinde karantinada kalacak 

Yapılan açıklamada, "MHP Odunpazarı İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Komar 17 Mart tarihinde Covid-19 testi pozitif çıkmış ve Yunusemre Devlet Hastanesi'ne yatışı yapılmıştır. 10 günlük tedavinin ardından yatmakta olduğu Yunusemre Devlet Hastanesinden dün itibariyle taburcu olmuştur. Karantina süresinin devamını evinde istiharet ederek geçirecektir. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen, her daim yanımızda olduklarını ileten ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm dava arkadaşlarımıza ve hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ederiz. Başkanımızın sağlık durumu çok iyidir, en kısa sürede aramızda olarak görevine kaldığı yerden devam edecektir. Bu mübarek gecede tüm hastalarımıza Allah şafii adıyla şifalar versin" denildi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@