banner163

Melih Aydın, Hatipoğlu'na hakkını helal etmeyecekmiş!

İYİ Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Melih Aydın, İYİ Parti'den istifa eden Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu'na hakkını helal etmeyecekmiş!

SİYASET 02.11.2023, 17:01 02.11.2023, 17:38
Melih Aydın, Hatipoğlu'na hakkını helal etmeyecekmiş!

Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu'nun İYİ Parti'den istifasının yankıları sürüyor...

İYİ Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Melih Aydın da sosyal medyada istifa ile ilgili bir açıklama yaptı, "Milletvekilliğinden istifa edip başka bir partiye geçerse Nebi Hatipoğlu'na hakkımı helal etmeyeceğim" dedi. 

İşte Melih Aydın'ın o açıklaması... 

"Malumunuz İYİ Parti Eskişehir Milletvekilimiz kendisinden bekleneni yaptı ve partimizden istifa etti. Öncelikle kendisi adına üzgün olduğumu ama kendi adıma ise beni, çalışmalarımızı, hedeflerimizi ve Eskişehir'i etkileyen bir durum asla olmadığını belirtmek isterim. Yol ayrılıkları elbette olabilir istifasına saygı duyuyorum fakat matematiksel olarak seçilme şansım olmamasına rağmen 3. sıra milletvekili adayıyken herkes tarafından takdir edilen çalışmam ve tüm arkadaşlarımızın çok çalışması sonucu sıkışmış siyasi, ekonomik, sosyolojik ortamdan çıkmak adına İYİ Parti’yi kurtuluş yolu görerek gönül verenlerin oy vermesiyle seçilmiş bir milletvekili olduğunu aylarca beraber gece gündüz, sıcak soğuk demeden çalışmış eski yol arkadaşı olarak ifade etmek isterim. Bu durumda partimizden istifa ettiği gibi milletvekilliği sıfatına, zırhına ihtiyacı olmadığını, bizleri ve hemşehrilerimizi bir basamak olarak kullanmadığını göstermek için milletvekilliğinden de istifa etmesi gerekir. Yakışan budur. Kaldı ki milletvekilliğinden istifa etmek bir kenara dursun aylardır duyduklarımız da gerçekleşir ve yollarımızın ayrılmasına da sebep olan ittifak yapmak istediğini her fırsatta belirttiği partilerden birine bizlerin emekleri ve çalışması sonucu elde ettiği MİLLETVEKİLİ sıfatı ile geçer ise işte o zaman hakkımı da kendisine helal etmeyeceğimi bildirmiş olmak isterim. Bütün gün gelen mesajlardan ve tepkilerden anladığımız üzere Eskişehirli hemşehrilerimin bana daha da çok destek vereceğine artan inancımla öncelikle teşekkür ediyor, böyle bir durum ve açıklamayla karşınıza çıkmak zorunda bırakıldığım için kendi adıma özür diliyorum"

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@