Memleket Partisi'nden çok sert Gaye Usluer açıklaması!

Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanı Burak Aydilek'ten çok sert Gaye Usluer açıklaması: "FETÖ'cü sosyal medyada yer alan ve sonra basında çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Gaye Usluer'in çabasını komik buluyoruz"

SİYASET 07.05.2023, 12:57 07.05.2023, 13:05
Memleket Partisi'nden çok sert Gaye Usluer açıklaması!

Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanı Burak Aydilek, yaptığı açıklamada CHP'ye geri dönen Gaye Usluer ve Memleket Partisi'nden istifalar olduğu ve bu kişilerin Usluer ile CHP'ye geçtiği iddialarına sert tepki gösterdi. 

"FETÖ'cü sosyal medyada ve basındaki haberler gerçeği yansıtmıyor"

Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanı Burak Aydilek, "Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı hayali neler yaptırıyor?" başlığı ile yaptığı yazılı açıklamada, "Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanı olarak, son günlerde FETÖ'cü sosyal medyalarda yer alan ve sonra da basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtmek istiyorum." dedi.

"Gaye Usluer'in çabasını komik buluyoruz"

Burak Aydilek, "Sayın Gaye Usluer'in, Haziran 2022’de partimizden istifa ettiğinde il örgütünden bir kişi eksildi; o da kendisi idi. Akabinde ise Tepebaşı Üye Listesi’nden düşürülmüştür. Partinin genel başkan vekili ve sözcüsü olarak istifa eden Gaye Usluer, yeni gittiği partide şirin gözükmek ve siyasi rant devşirmek için Memleket Partisi artıklarını gittiği partiye kazanım gibi gösterme çabasını komik buluyor; başarılı (!) siyasi çizgilerini devam ettirmelerini diliyoruz" diye konuştu.

"Eskişehir Memleket Partisi İl Yönetimi görevinin başındadır... Yeni istifa ettiği söylenenler ağustosta istifa eden kişilerdir, istifaları da o zaman memnuniyetle karşılanmıştır"

Aydilek, "Eskişehir Memleket Partisi İl Yönetimi görevinin başında olup; istifa etmemiştir. Haberde bahsedilen istifa eden kişiler de geçen sene Ağustos ayında parti içerisinde istifa etmiş olan ve parti yönetimimiz tarafından istifaları memnuniyetle karşılanan kişilerdir. İstifaları il örgütünde nicelik olarak bir kayıp görünse de nitelik olarak partimiz kazanım sağlamıştır. Yani il teşkilatında 3-5 kişi azalmamış, gittikleri partide de 3-5 kişi artmamıştır. Bu tür yanıltıcı haberleri düzeltmek istiyor ve kamuoyunu doğru bilgilendirmek istiyoruz" dedi. 

Yorumlar (1)
Sedat Yıldız 12 ay önce
Tek yol MEMLEKET.ne sağdan ne soldan MUSTAFA KEMAL ATATURK'un yolundan

Gelişmelerden Haberdar Olun

@