banner163

Memleket Partisi'nden Eskişehir'de ilk açıklama

Yeni kurulan Memleket Partisi'nin Eskişehir İl yönetiminden ilk açıklama geldi... İl yöneticileri yetkilileri göreve davet etti...

SİYASET 26.05.2021, 16:29 26.05.2021, 16:39
Memleket Partisi'nden Eskişehir'de ilk açıklama

Odunpazarı'nda bulunan Karapınar Cami yakınındaki çeşmeden boşa akan sulara dikkat çeken Memleket Partisi Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Adnan Ilgaz ve İl Sekreteri Av. Dilan Mercan yaptıkları ortak basın açıklamasıyla boşa akan sularla ilgili yetkilileri göreve davet etti.. 

Memleket Partisi Eskişehir'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bilindiği gibi dünya kuraklık sorunu ile karşı karşıyadır. Hal böyle iken ilimiz ve ilçlerimizde boşa akan kaynak suları bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de günde 120 ton suyun boşa akmasına sebep olan Odunpazarı ilçesi Karapınar Camisi yanında bulunan vanası olmayan çeşmedir.

Mahalle sakinlerinden mahallede birçok çeşme olduğu, bu çeşmelerden 50 yılı aşkın süreden beri suyun boşa aktığı ve ilgili belediyelerin bu konudan haberdar olduğu bilgisi alınmıştır.  Su kaynaklarımızın ziyanı ile mücadele bilboardlara reklam vermekle değil boşa akan sulara çözüm üretmekle mümkündür. 

Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanlığı olarak su kaynaklarının en kadar değerli olduğunun bilincindeyiz. Her çeşmeden boşa akan bir damla suyun ziyan olmaması için sayın Valimizi ve tüm Belediye Başkanalrımızı ivedilikle göreve davet ediyoruz. Hassasiyetimizin ülkemizdeki tüm kamu kurumlarınca benimsenmesini dileriz. Konunun sıkı takipçisi olacağımız kamuoyuna duyurulur."

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@