Memleket Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı belli oldu

Memleket Partisi Tepebaşı İlçe Başkanlığı görevine yeni atama...

SİYASET 17.10.2022, 19:40 17.10.2022, 20:01
Memleket Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı belli oldu

Memleket Partisi Tepebaşı İlçe Başkanlığı görevine Serkan Aydoğmuş'un atandığı açıklandı. 

İlçe Başkanının geçtiğimiz aylarda istifasının ardından boşalan Tepebaşı İlçe Başkanlığı için Memleket Partisi Genel Merkezi Serkan Aydoğmuş’u atadı.

Memleket Partisi Genel Merkezi'nin Serkan Aydoğmuş başkanlığında, Enes Erdönmez, Zeynep Naz Zeytin, Ersin Bıyıklı, Tuncay Erakay’ı Geçici Yönetim Kurulu olarak belirlediği belirtildi. 

Serkan Aydoğmuş, yaptığı basın açıklamasında "Beni ve arkadaşlarımı bu sorumluluk gerektiren göreve layık bulan parti yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarım verilen görevi en iyi şekilde yerine getirecek, Genel Başkanımız Sn. Muharrem İnce’yi ve Memleket Partisi’ni ilçemizde en iyi şekilde temsil edeceğiz ve parti çalışmalarımızı çok yukarılara taşıyacağız. Gençlerden oluşan Geçici Yönetim Kurulumuz 30 gün içinde Olağanüstü Kongremizi yapacak ve bu süreçte üye sayımızı da hızla artıracak. Arkadaşlarıma, üyelerimize ve İl Yönetimimize güveniyorum. Tepebaşı İlçe Başkanı olarak, gençlerin sesi olacağım. Partimizi gençliğin dinamizmi ile daha başarılı seviyelere getireceğimize söz veriyorum” dedi.

Serkan Aydoğmuş başkanlığında toplanan Tepebaşı Yönetim Kurulunun, yaptığı ilk Yönetim Kurulu toplantısında, 30 gün içinde Olağanüstü Kongresini yapma kararını aldığı ifade edildi.  

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@