banner163

Meral Akşener: Eskişehir adayımız belli oldu

26 Eylül'de Eskişehir'e gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den yeni açıklama: Eskişehir adayımız şu anda belli, açıklayacağız...

SİYASET 22.09.2023, 18:02 22.09.2023, 18:12
Meral Akşener: Eskişehir adayımız belli oldu

26 Eylül'de Eskişehir'e gelecek olan ve Eskişehir'de düzenleyeceği basın toplantısında İYİ Parti'nin yerel seçimdeki Eskişehir adaylarını da açıklaması beklenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Fox TV'de katıldığı canlı yayında Çalar Saat programında İlker Karagöz'ün sorularını yanıtlarken, yeni açıklamalarda bulundu. 

"Düzce, Eskişehir adaylarımız şu anda belli, açıklayacağız"

Meral Akşener yerel seçimde büyükşehir adayları konusunda, İstanbul ve Ankara için aday belirleme çalışmalarının devam ettiğini belirtirken, "Düzce, Eskişehir adaylarımız şu anda belli, açıklayacağız" ifadelerini kullandı, ancak adayların isimlerini vermedi. 

Daha önce "81 ilde aday çıkaracağız" diyen Meral Akşener'in bu açıklaması sonrasında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanıa adayının da netleştiği kesinleşirken, Akşener'in Eskişehir'de yapacağı açıklama merakla bekleniyor. 

Akşener'in bu sözlerinin ise CHP'de ve Büyükerşen'in çevresinde panik yarattığı konuşuluyor. Son açıklamalar ve Eskişehir ziyaretinin tarihinin belli olması Eskişehir'de CHP ve İYİ Parti kulislerini de hareketlendirdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@