banner163

Meral Akşener Eskişehir adaylarını açıkladı! "Melih, boyun kaç, kilon kaç hep beraber göreceğiz"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Eskişehir'de düzenlenen toplantıda Eskişehir adaylarını açıkladı. Büyükşehir adayı Melih Aydın'a "Melih, boyun kaçmış, kilon kaçmış hep beraber göreceğiz" diye seslenerek seçimi kazanması için söz verdirdi.

SİYASET 05.10.2023, 15:40
Meral Akşener Eskişehir adaylarını açıkladı! "Melih, boyun kaç, kilon kaç hep beraber göreceğiz"

Eskişehir'e gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Eskişehir'de bir otelde düzenlenen toplantıda Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Odunpazarı Belediyesi başkan adaylarını resmen açıkladı. 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Melih Aydın, Odunpazarı Belediye Başkan adayı da il başkanlığından istifa eden Emine Edizgil oldu. 

Akşener konuşmasında, "Eskişehir başta olmak üzere bu şehirlerde seçim kazanmak için seçimlere giriyoruz. Partimizi iktidara getirmek gibi bir hedefimiz var. Elbette hakaret edenler, geri çevirmeye çalışanlar olacak ama vız gelecek tırıs gidecek" dedi. 

Akşener, konuşmasında ayrıca Melih Aydın'a "Yalnız başımıza seçimize gireceği ve göreceğiz. Melih boyun kaçmış, kilon kaçmış hep beraber göreceğiz" diye seslendi. 

Meral Akşener, yanına çağırdığı Melih Aydın ve Emine Edizgil'den seçimi kazanma sözü istedi. MelihAydın, "İradesini kaybetmiş seçmenin iradesini doğru tecelli ettireceğime namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum" diye konuştu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@