Metin Güler ve Ahmet Ataç otoparkları görüştü

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler ile bir araya geldi. Toplantıda ETO üyelerinin Otopark Yönetmeliği hakkındaki talepleri görüşüldü...

SİYASET 22.02.2022, 14:35 22.02.2022, 14:45
Metin Güler ve Ahmet Ataç otoparkları görüştü

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i makamında ağırladı. Buluşmada Başkan Ataç ve Başkan Güler, kent gündemi ve otopark konusuna ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Metin Güler ziyaretine ilişkin değerlendirmesinde, “Tepebaşı Belediyemizde Ahmet Başkanımız ile bir araya geldik. Üyelerimizin otopark yönetmeliği hakkındaki taleplerini ve yaşadıkları sıkıntıları Ahmet başkanımıza ilettik. Bu konuyla alakalı daha önce ilgili bakanlık ile de görüşmelerimiz oldu. Şimdi de belediyelerimizle istişare halindeyiz. İnşaat sektöründeki üyelerimizin bu noktadaki taleplerinin yerine getirilmesini umut ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Ataç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, “Kentimizin önemli bir sorunu olan bakanlık otopark uygulaması ile ilgili olarak Eskişehir Ticaret Odamızın gösterdiği ilgiye çok teşekkür ediyorum. Çünkü sorun hepimizin, kentin sorunu. Nasıl aşabiliriz, bu sorunu nasıl çözebiliriz, bu konuda toplantı yaptık. Biz de düşüncelerimizi aktardık. Daha sonra da bu konuyu görüşmek üzere el ele devam edeceğiz” sözlerini kullandı.

ETO Meclis Başkan Yardımcısı Metin Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çavdar’ın da bulunduğu ziyaret, çektirilen fotoğraf ile sona erdi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@