MHP'li Sazak'tan Kazım Kurt'a çok sert tepki

MHP Eskişehir Milletvekili Sazak'tan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a çok sert tepki...

SİYASET 10.08.2021, 14:34 10.08.2021, 16:21
MHP'li Sazak'tan Kazım Kurt'a çok sert tepki

MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Eskişehir Yaş Sebze Meyve Balıkçılar ve Pazarcılar Odası'nı ziyareti sonrasında sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda 71 Evler Mahallesi'nde yaşanan pazar yeri sorunuyla ilgili Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a da tepki gösterdi. 

Pazarcılar Odası'nı ziyaret etti... O sorunu yeniden gündeme getirdi 

Açıklamalarında, Eskişehir Yaş Sebze Meyve Balıkçılar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Çiçek'i ziyaret ettik. Ziyaretimizde bahsi geçen konulardan biri de kapalı pazar yapılması meselesiydi" diyen Milletvekili Sazak, "71 Evler mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinin kapalı pazar talepleri üzerine, açık pazar kurulabilmesi için, Odunpazarı Belediye Meclisi’nden “kapalı pazar yapılana kadar açık pazar yapılmasına” vatandaşların mağduriyete uğramaması için oybirliği ile karar alınmıştır" dedi. 

"Sahnede bir şovdur gidiyor... Esnafla vatandaşı karşı karşıya getirmekten vazgeçirmek için kaç dönem daha başkan olman gerekiyor"

Metin Nurullah Sazak, açıklamasında Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a da isim vermeden seslendi ve "Geçen süre içerisinde yer istimlak ve inşaat süreci başlaması gerekmiyor muydu? Sahnede bir şovdur gidiyor. Esnafla vatandaşı birbiriyle karşı karşıya getirmekten vazgeçirmek için kaç dönem daha başkan olman gerekiyor?" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@