banner163

MHP yöneticisi Maşaoğlu'ndan çok sert Es Es tweet'i

MHP yöneticilerinden Bülent Maşaoğlu'ndan Odunpazarı Belediyesi tarafından ihale edilen İsmail Arca Altyapı Tesisleri'nin boşaltılmasına ve kilit vurulmasına çok sert tepki...

SİYASET 01.06.2023, 00:33 01.06.2023, 00:49
MHP yöneticisi Maşaoğlu'ndan çok sert Es Es tweet'i

Eskişehir'de Kanlıkavak'taki İsmail Arca Altyapı Tesisleri'nin Odunpazarı Belediyesi tarafından ihaleye çıkarılıp boşaltılması tepki topladı. 

1999 yılından bu yana Eskişehirspor'a çok sayıda futbolcu ve binlerce öğrenci yetiştiren tesislerin kapatılıp boşaltılmasına bir tepki de MHP MYK Üyesi, MHP'nin Eskişehir milletvekili adaylarından Bülent Maşaoğlu'ndan geldi. 

"Bu ayıp bizim altından kalkabileceğimiz bir ayıp değildir"

Bülent Maşaoğlu, twitter'da yaptığı paylaşımda, "Eskişehirspor'u sevmek 1965 Ruhu'nu sevmektir. Mazimizden aldığımız güçle geleceğe koşabilmektir. Her fırsatta dilimize doladığımız ''Vefa'nın İstanbul'da bir semt olmadığı'' gerçeğini sonuna kadar yaşatmaktır Eskişehirspor'u sevmek. Eskişehirspor'u Eskişehirspor yapan sembol isimlerden İsmail Arca'nın adını taşıyan Kanlıkavak Alt Yapı Tesisleri'nin bugün boşaltılmaya başladığını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Bu ayıp bizim altından kalkabileceğimiz bir ayıp değildir" ifadelerine yer verdi.

"Bizleri affet İsmail Arca ağabey. Adını bir tabelada bile yaşatamadık"

Maşaoğlu ayrıca, "Eskişehirsporlu olma ruhunun en güzel örneğini sergilediğimiz şu günde İsmail Arca gibi bizi biz yapan bir abide ismin bulunduğu tabelanın sökülüp hurdaya atılması başta Eskişehir'in tüm ileri gelenlerinin ayıbı olarak tarihe geçecektir. Bizleri affet İSMAİL ARCA ağabey. Adını bir tabelada bile yaşatamadık!!!" dedi. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, söz konusu tesislerin kapatılmaması ve çözüm üretilmesi yönündeki çağrılara kulak tıkamış, AK Parti grubunun belediye meclisindeki çağrısını da reddetmişti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@