Milletvekili Günay Eskişehir esnafını dinledi

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Vatan Caddesi esnafını ziyaret etti, esnafla sohbet edip talep ve önerilerini dinledi...

SİYASET 07.12.2021, 15:55 07.12.2021, 16:04
Milletvekili Günay Eskişehir esnafını dinledi

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Vatan Caddesi esnafını ziyaret etti.

"Esnafın sıkıntılarını ve önerilerini dinlemek bizler için çok önemli"

Esnafla sohbet eden, öneri ve isteklerini dinleyen Prof. Dr. Günay, “Bugün Vatan Caddesindeki benim için bir dönem komşu olan esnaflarımızı ziyaret ettim, kendileriyle sohbet ettim, hayırlı işler diledim. Hem eski günleri yad ettik hem de işleri hakkında konuştuk. Yüz yüze görüşmelerimizde sıkıntılarını, önerilerini dinlemek bizler için çok önemli. Pandemi döneminde zorlu bir süreçten çıkan esnafımız, yazın turizm ve yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın yarattığı hareketlilikten memnun olduklarını ilettiler. Aynı zamanda raf ürünlerini yenileme maliyetlerindeki artışla ilgili sıkıntılarını dile getirdiler, aynı malı yerine koymada sıkıntı yaşadıklarını belirttiler" dedi. 

Eskiden Seçim Koordinasyon Merkezi olan esnaf lokantasında çorba içti 

Prof. Dr. Günay, Haziran ve Kasım 2015 seçimlerinde Seçim Koordinasyon Merkezi olarak kullandığı yerde açılan lokantada çorba içti. Prof. Dr. Günay, “2015 Seçimlerinde burada SKM’miz vardı. Geç saatlere kadar burada çalışıyorduk. Çevre esnafımız ile özel bir iletişimimiz oldu. Allah razı olsun o dönemde her biri ben yokken kendi yerleri gibi kol kanat oldular. Ayrılırken de İsmail Teftik tarafından organize edilen çok güzel bir toplantı yapmıştık. Bu gün birlikte çorba içtik, sohbet ettik. Esnaf lokantalarımızın yeri ve lezzeti her zaman özel olmuştur benim için. Diğer esnaflarımızla çay içtik, sohbet ettik, piyasa ile ilgili görüşlerini aldık. Komşulukları için de tekrar teşekkür etme şansım oldu kendilerine, eski günleri hatırladık" diye konuştu.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@