Milletvekili Günay gençlerle buluştu

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, AK Parti İl Gençlik Kolları ile çevirim içi ortamda bir araya geldi...

SİYASET 22.01.2021, 14:58
Milletvekili Günay gençlerle buluştu

Gençlerle hem yerel hem ulusal hem de uluslararası konular hakkında bilgi paylaşımında bulunan Prof. Dr. Günay, ‘’Çok önemli zamanlardan geçiyoruz. Bir yandan pandemi ile mücadele ederken, diğer yandan vatandaşlarımızın bu pandemiden sağlık ve ekonomik olarak en az etkilenmesi için kriz yönetimi sürecini yönetiyoruz. Bu arada 2023 hedeflerimiz var, bunları gerçekleştirmek, pandemi sonrası dünyaya hazırlanmak için çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde 2023 hedeflerine emin adımlarla yürürken en önem verdiğimiz şeylerden biri de gençlerimiz yani sizlersiniz. Çünkü bu ülkenin hem bu günü hem geleceğisiniz, vizyonusunuz. Yaptığınız çalışmalar için gönülden teşekkür ediyorum, sizlerle güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyor, her adımınızda bir hocanız olarak yanınızda olacağıma söz veriyorum” şeklinde konuştu.

Can dostlara destek çağrısı

Prof. Dr. Günay, soğuk kış günlerinde şehirde aç ve susuz kalabilecek hayvanlara karşı duyarlı yaklaşımlarından dolayı gençlere teşekkür ederek ‘’Ben sosyal medyadan ve sahadan sizlerin bu konudaki çabasını görüyorum ve teşekkür ediyorum. Bu konudaki bilinci artırmalıyız. Can dostlarımıza bu soğuk günlerde bir avuç mama vermek onların belki de hayata tutunmasını sağlıyor.’’ Şeklinde açıklamada bulundu.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@