Muharrem İnce ile ilgili o paylaşımlar hakkında soruşturma açıldı

Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkında sosyal medyadaki o çirkin paylaşımlarla ilgili soruşturma başlattı.

SİYASET 11.05.2023, 13:33
Muharrem İnce ile ilgili o paylaşımlar hakkında soruşturma açıldı

Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkında sosyal medyadaki paylaşımlara yönelik soruşturma başlattı.

NTV'nin haberine göre, Muharrem İnce hakkında FETÖ tarafından sosyal medyada yapılan sahte paylaşımlarla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti ve soruşturma başlatıldı. Söz konusu kaset iddiaları ve paylaşımları AK Parti'den yapılan açıklamalarla da kınanmıştı. 

Twitter'dan bir paylaşımda bulunan Muharrem İnce, son 45 gündür FETÖ tarafından sahte dekontlar ve kasetlerle hakkında bir algı operasyonu yapıldığını açıklamıştı. "Savcılar neredesiniz" diye soran İnce, "Bu aşağılık teröristlerle ömrümün sonuna kadar mücadele edeceğim." ifadesini kullanmıştı.

İnce, "Ortada gerçek bir dekont yokken, gerçek bir kaset yokken, gerçek bir jeep yokken; bunları varmış gibi göstermek alçaklıktır, şerefsizliktir. Olmayan bir kaset ile ilgili “özel hayatın gizliliği" veya "ister gerçek olsun, ister sahte" değerlendirmesi yapmak kumpasçılara hizmet etmektir." açıklamasında bulunmuştu.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@