banner163

Murat Özcan: 'Birikmiş sorunlar hemen çözülmeli'

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, ESKİ'nin yeni Genel Müdürü Oğuzhan Özen'e görevinde başarılar dilerken, "Birikmiş sorunlar bir an önce çözülmeli" diyerek acil beklentileri sıraladı...

SİYASET 08.02.2021, 19:00 08.02.2021, 21:04
Murat Özcan: 'Birikmiş sorunlar hemen çözülmeli'

AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, "Öncelikle ESKİ Genel Müdürlüğü görevine atanan Oğuzhan Özen beye görevinde başarılar diliyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tabii çok deneyimli bir bürokrat, yıllardır Büyükşehir Belediyemizde vazife yapmakta. Dolayısıyla da konulara hakim olduğunu düşünüyorum. Diğer taraftan kendisini bekleyen çok ciddi sorunların da olduğunun farkında olmasını rica ediyorum. Umarım kendi dönemlerinde Kalabak damacana sorunu gibi bir sorunla karşılaşmayacağımızı tahmin ediyorum. Bu konuyla ilgili gerekli çalışmaları da kendisinden bekliyoruz" dedi. 

"Baksan'da ciddi sorunlar var"

Özcan, "Tepebaşı Belediyesi şimdi BAKSAN ile ilgili bir çalışma yapıyor. Ancak BAKSAN'da bekleyen çok ciddi sorunlar var. Geçmiş dönemlerde bunları ESKİ'ye iletmiştik. Buradan yineliyoruz. Kendisine hayırlı olsun derken halkımızın taleplerini de iletmiş olalım. Yıllardır bekleyen bir yatırımdır. Bölge esnafımız ve halkımız bir takvim beklemektedir. Bu zamana kadar hiç kimse bizlere bir takvimden bahsetmedi. Umarız bu konuda da kamuoyu ile bilgi paylaşılır" dedi.

"Çukurhisar bir an evvel kanalizasyon çalışmalarını bekliyor"

Murat Özcan, "Aynı şekilde Çukurhisar'da sıkıntılar sürmektedir. Bir an evvel kanalizasyon çalışmalarının sonuçlanmasını talep ediyorlar" dedi. 

Özcan: Kızılyer bir an evvel altyapı çalışmalarını bekliyor

Murat Özcan, "Biliyorsunuz, mecliste oybirliği ile Kızılyer bölgesini imara açtık. Şu anda birçok ruhsat başvurusu vardır. Aynı şekilde taleplerimizi yineliyoruz ve Kızılyer'de bir an evvel alt yapı çalışmalarının başlamasını istiyoruz. Belki Oğuzhan beyden çok şey istiyoruz ama maalesef bu zamana kadar birikmiş olan bir çalışmadır. Bu çalışmaların durumu ve takvimleri ile ilgili de kamuoyuna bir açıklama yapmasını kendisinden istiyoruz" diye konuştu. 

Akçasoy: "Hızlandırmamız gerekiyor haklısınız, hep birlikte elimizden gelen desteği verelim"

Nuray Akçasoy, "Altyapılarla ilgili sayın Oğuzhan beyin görevi devralması ile birlikte süreç devam eder. Bunların hepsi başlanılacak olan projeler. Elbette bu takvimleri biraz daha hızlandırmamız gerekiyor haklısınız. Bu konuda bizler de sayın Genel Müdürümüze elimizden gelen desteği, elimizden gelen baskıyı yapalım hep birlikte, haklısınız. Kendisine de başarılar dileriz" dedi. 

Murat Özcan, daha sonra özellikle Baksan ve Kızılyer'in alt yapı çalışmaları konusunda aciliyet olduğnunu, bu konularda en kısa sürede harekete geçilmesini beklediklerini ifade etti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@