banner163

Murat Özcan: "CHP'li belediyeler 10 - 20 bin TL ücret isteyecek, yaptırmayın, AK Parti'yi bekleyin"

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Odunpazarı Belediye Meclisleri AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan Eskişehirlilere çağrıda bulundu: "Uyarıyorum, CHP'li belediyeler o çalışmalar için hane başına 10 - 20 bin TL isteyecek. Ücret karşılığında yapacaklarla yaptırmayın, çünkü AK Parti gelince ücret almayacak"

SİYASET 04.08.2023, 17:56 04.08.2023, 18:05
Murat Özcan: "CHP'li belediyeler 10 - 20 bin TL ücret isteyecek, yaptırmayın, AK Parti'yi bekleyin"

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Odunpazarı Belediye Meclisleri AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, sosyal medyadan Eskişehirlilere çok konuşulacak bir çağrıda bulundu. 

"Sevgili Eskişehirliler, uyarıyorum... Hane başına 10 - 20 bin TL borçlandıracaklar, yaptırmayın, seçimde AK Parti gelecek ve ücret alınmayacak"

Murat Özcan, Eskişehir'de CHP'li belediyelerin aldığı asfalt paralarını gündeme getirerek, "Sevgili Eskişehirliler... Dört yıldır hizmet üretmeyen CHP'li belediyeler yol asfaltlama ve kaldırım yapmaya başlamışlar. Uyarıyorum, bu hizmetlerini önümüzdeki yıl tahakkuk ettirip hane başına 10 ila 20 bin TL borçlandıracaklar. Eğer mahallenizde böyle bir çalışma varsa belediye yetkililerine söyleyin, ücret karşılığında yapacaklarsa yapmasınlar. Çünkü Seçimde Ak Parti gelecek ve bu hizmetlerden ücret almayacak" dedi. 

"Odunpazarı Belediyesi oy aldığı insanlardan 7 milyon istedi, diğer CHP'li belediyelere 6 milyon ikram etti, umarım anlaşılmıştır"

Murat Özcan çeşitli yorumlar sonrası bir paylaşımda daha bulundu ve "Paylaşımımın altına isimlerinin açıklanmasını istemeyen bazı kişiler asfalt ve kaldırım parası almayacağız deyince CHP'nin seçim zamanı yaptığı bol keseden atma seçim vaadlerine benzeterek yorum yapmışlar. Kaynağını söyleyeyim hemen, 2022 yılı Odunpazarı Belediyesinin yol yapım ücreti olarak halktan istediği ücret 7 milyon. Sadece 2022 yılında CHP'li bazı belediyelere hibe kilit taşı göndermesinin maliyeti 6 milyondan fazla. Kendisinden oy aldığı insanlara yapmadığı ikramı başka belediyelere yaptı. Umarım anlaşılmıştır" diye konuştu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@