Murat Özcan CHP'lileri böyle şoke etti! "İşte AK Parti ile CHP'nin farkı!"

Odunpazarı Belediye Meclisi'nde CHP'li Emre Genç'in verdiği ufak kitapçığa, 250 sayfalık bir kitapla karşılık veren AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, CHP'lileri şoke etti. Özcan, "İşte AK Parti ile CHP'nin farkı... Halkımızın takdirine bırakıyoruz" dedi.

SİYASET 02.12.2023, 15:01 02.12.2023, 15:46
Murat Özcan CHP'lileri böyle şoke etti! "İşte AK Parti ile CHP'nin farkı!"

Eskişehir'de Odunpazarı Belediye Meclisi'nin son toplantısında, CHP'li Emre Genç'in hareketine AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan'ın verdiği karşılık gündeme oturdu. 

Odunpazarı Belediye Meclisi'nde tartışmalar sırasında, CHP'li Emre Genç, AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan'a, Odunpazarı Belediyesi'nin Kazım Kurt döneminde, 9 yılda yaptıklarını içeren ve birkaç sayfadan oluşan ufak bir kitapçık verdi. Murat Özcan'ın buna karşılık Emre Genç'e AK Parti hükümetlerinin Eskişehir'e yaptıkları yatırımları içeren 250 sayfalık büyük bir kitap sununca Emre Genç ve CHP'liler ne diyeceklerini bilemedi. 

"Biz hiçbir şey yapılmadı demiyoruz, yeterli olmadığını, sorunların çözülmediğini söylüyoruz"

Murat Özcan meclis toplantısındaki konuşmasında, "Şunun altını da çizmek istiyorum. Biz 'CHP'li belediyeler hiçbir şey yapmamıştır' diye bir cümle kurmadık. Bunun siyasette yeri yoktur. Bu cümleler eski siyasi kalıplar içinde kalmış, oportünist bir bakış açısının göstergesidir. CHP sıralarından, AK Partililer böyle konuşuyor, denilmesin. Biz, yeterli bulmadığımızı söylüyoruz. Yeterli olmayan hizmetler ve birçok mahallede sorunların çözülmediğini, belediyenin bu sorunlara bütçe ayırmadığını düşünüyoruz" dedi. 

CHP'li Genç, Özcan'a birkaç sayfalık ufak bir kitapçık verdi 

Bu arada CHP'li Emre Genç'in verdiği kitapçığı eline alan Murat Özcan, "Teklifte bulunmuştum. Sizi seçim hattında haksız yere eleştirmeyelim. Son 10 yılda yaptıklarınızın listesini verirseniz, yıllardır delille konuşan bir grup başkanvekili olarak, haksız eleştirilerde bulunmayız, demiştik. Şimdi bu aldığım kitapçığı evime gidip özenle okuyacağım ve notlarımı alacağım. 9 yılda yaptıklarınıza dair baktığımızda küçük bir kitapçık" dedi.

Murat Özcan'dan 250 sayfalık büyük bir kitapla karşılık... "İşte AK Parti'nin Eskişehir'de yaptıkları"

Murat Özcan daha sonrasında, "Ben de size AK Parti hükümetlerinin son 20 yılda Eskişehir'e yaptıklarının yer aldığı bu 250 sayfalık kitabı vermek istiyorum" dedi ve 250 sayfalık kitabı Emre Genç'e uzattı. 

CHP'liler şaşırdı... Özcan ekledi: "Görülen fark AK Parti ile CHP arasındaki kadar bir farktır"

Bu duruma şaşırdığı görülen Emre Genç teşekkür ederek kitabı alırken, Murat Özcan, "Kitapçıklar arasındaki farkı konuşmaya zaten gerek yok. Görülen fark AK Parti ile CHP arasındaki kadar bir farktır" diye ekledi. 

"Takdir halkımızın olacak"

Murat Özcan, "Biz bu kitabı neden hazırladık. Sayın başkan, daha önce '20 yıldır bir çivi çakmadınız' dediniz. Bunların eski siyasi anlayışta söylenmiş cümleler olduğunu söylemiştim. Bu sözlerin halkta karşılık bulmadığınız biliyoruz. 80 yılda yapılanların fazlasını 20 yılda yapmaya çalışan bir iktidarın, Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşlarıyız. Ben Emre beye 2022'ye kadar yapılanları verdim, o da bana 9 yılda yapılanları verdi. Takdir halkımızın olacak. Biz dersimizi çalışıp yeniden karşınıza çıkacağız" dedi. Murat Özcan ayrıca, "AK Parti iktidara geldiğinde Türkiye'nin borç batağında olduğunu ve 60 milyar dolar borç ödendiğini de unutmamanızı isterim. 20 yılda bu yaptıklarımız alın teri, göz nurudur" diye konuştu.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@