Murat Özcan'dan müthiş tweet

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi ve Odunpazarı Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan'dan müthiş tweet...

SİYASET 23.06.2022, 16:05 23.06.2022, 16:13
Murat Özcan'dan müthiş tweet

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi ve Odunpazarı Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan dikkat çekici bir tweet paylaştı. 

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ile ilgili ANKA Haber Ajansı'nın servis ettiği ve bazı internet sitelerinde yer alan haberde, eski belediye çalışanı Hasan Güçbilmez'in, Kadir Bozkurt hakkında ‘görevini kötüye kullandığı’ iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğu belirtmiş, Güçbilmez'in akıl almaz iddialarına yer verilmişti. 

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt söz konusu haber ve iddialarla ilgili yaptığı açıklamada, söz konusu kişinin Valiliğin "FETÖ ile ilişkisi var işten çıkarın" yazısı züerine işten çıkarıldığını, mahkemede yargılandığını, daha sonra tekrar işe alınmasını isteyip alınmayınca iftiralar atmaya başladığını söylemişti. Kadir Bozkurt, "Bu iftiraları atan kişiye dava açıyorum" açıklamasında bulunmuştu. 

Konuyla ilgili Murat Özcan'dan da dikkat çeken bir tweet geldi... 

"Başkanın yerinde olsam bir tuvalet kağıdı onlara da gönderip üstlerine sıçrayan pisliği silin derim"

Murat Özcan paylaşımında, "Bir belediye başkanına tuvalet kağıdı üzerinden yapılan algı çalışması,siyasetin geldiği noktayı açıkça gösteriyor. Başkanın yerinde olsam bir tuvalet kağıdı onlara da gönderip üstlerine sıçrayan pisliği silin derim. Sonra ortalık kokmasın" dedi. 

Kadir Bozkurt: Bu iftiraları atana dava açıyorum - (Detaylar için tıklayın) 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@