Murat Özcan'dan o sözlere manidar cevap: Okullarda beceriksizliğinizi mi anlatacaksınız!

Odunpazarı Belediye Meclisi'nde yaşanan tartışmalarda CHP Grup Başkanvekili Emre Genç'in o sözlerine AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan manidar bir cevap verdi. Belediye Başkanı Kazım Kurt, Özcan'ın sözleri sonrası konuyu kısaca geçiştirmeyi tercih etti. 

SİYASET 01.11.2023, 19:46 01.11.2023, 20:27
Murat Özcan'dan o sözlere manidar cevap: Okullarda beceriksizliğinizi mi anlatacaksınız!

Eskişehir Odunpazarı Belediye Meclisi'nin son toplantısında yaşanan tartışmalarda bir kez daha Odunpazarı'ndaki çöp toplama ve geri dönüşüm toplama sorunları gündeme geldi. 

CHP'li Emre Genç, "Okullarda sıfır atık eğitimleri vermemizi engelliyorlar" diyerek yakındı

Meclis toplantısında konuşan CHP Grup Başkanvekili Emre Genç, Emine Erdoğan'ın başlattığı Sıfır Atık projesine değinerek, Odunpazarı Belediyesi'nin bu konuda çok çalışma yaptığını öne sürdü. Emre Genç, "Bu konuda okullarımızda öğrencilere eğitim vermek için de bir çalışma yaptık. Ancak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden halen olumlu bir cevap alamadık. Neden engelleniyoruz. Okullarda çevre temizliği ve iklim değişikliği ile ilgili belediyemiz eğitimler vermek istiyor" dedi. Emre Genç, başka kurumlarla protokoller yapılırken, Odunpazarı Belediyesi'ne izin verilmediğini ileri sürdü. 

Murat Özcan: Okullarda ne anlatacaksınız, çöpler ve geri dönüşüm konusundaki beceriksizliğinizi mi

AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan da konuşmasında Emre Genç'in bu sözlerine ve eleştirilerine cevap vererek, Odunpazarı'nda Kazım Kurt'un en çok eleştirildiği konulardan çöp ve geri dönüşüm sorunlarını hatırlattı. Murat Özcan, "Geri dönüşüm konusunda ödül almış bir belediye teslim ettik size. Ancak şu anda normal çöplerini bile toplayamayan bir belediye haline getirdiniz. Odunpazarı Belediyesi bunları nasıl başaramadığını halka nasıl anlatacak. Şimdi gidip okullarda ne anlatacaksınız, beceriksizliklerinizi mi anlatacaksınız" dedi. 

Kazım Kurt savunamadı, geçiştirdi

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un ise konuşmasında konuyu "Bu eğitimler dünyanın sorunu olan iklim değişikliği, sizin dediklerinizle ilgili değil" diyerek geçiştirmesi dikkat çekti.  

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@