Murat Özcan duyurdu! Yarınki basın toplantısı gündeme oturdu

Eskişehir Büyükşehir ve Odunpazarı Belediye Meclisleri AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan duyurdu! Yarınki basın toplantısı siyasi kulisleri hareketlendirdi, Eskişehir'de büyük bir merakla bekleniyor...

SİYASET 17.11.2023, 14:19 19.11.2023, 11:36
Murat Özcan duyurdu! Yarınki basın toplantısı gündeme oturdu

Eskişehir Büyükşehir ve Odunpazarı Belediye Meclisleri AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, Odunpazarı Belediye Başkanı aday adaylığını yarın AK Parti il binasında düzenleyeceği basın toplantısı ile açıklayacağını duyurdu. 

Uzun süredir AK Parti'nin Odunpazarı Belediye Başkan adaylığı için kamuoyunda en çok konuşulan isimlerden olan Özcan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "DAVAM, ŞEHRİM ve ŞAHSIM adına hayırlı olması temennisiyle" diyerek yarın (18 Kasım) saat 15.00'te AK Parti Eskişehir İl Binası'nda Odunpazarı Belediye Başkan aday adaylığı basın açıklamasını gerçekleştireceğini belirtti. 

Murat Özcan'ın aday adaylığını deklare etmesi Eskişehir'de siyasi kulisleri hareketlendirirken, Cumhur İttifakı'nda da heyecan yarattı ve yarınki basın toplantısının merakla beklendiği ifade edildi. 

Yorumlar (1)
Erhan Demir 6 ay önce
Cumhur İttifakı’nın Odunpazarı’nda ‘Kazanacak Adayı’ Murat Özcan’dır.Tartışmasız herkesin destek vermesi gerekiyor.10 yıldır tek başına mücadele ediyor bunun için.

Gelişmelerden Haberdar Olun

@