Murat Özcan gündeme taşımıştı! Büyükerşen: "Düzeltmek için çalışıyoruz"

AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, ilçelerdeki öğretmenler ve öğrencilerin ulaşımda yaşadıkları sorunları ve talepleri Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yeniden gündeme getirdi ve Büyükerşen'e sordu. Büyükerşen, "Otobüs işletme müdürlüğü ve ilgili daire mensuplarımız bu konuda araştırma yapıyor. Hemen yapılabilecek bir iş değil, inşallah düzelir" dedi. 

SİYASET 10.10.2023, 19:24 10.10.2023, 20:06
Murat Özcan gündeme taşımıştı! Büyükerşen: "Düzeltmek için çalışıyoruz"

AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, ilçelerdeki öğretmenler ve öğrencilerin ulaşımda yaşadıkları sorunları ve talepleri Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde gündeme getirmiş ve vatandaşların çözüm beklediklerini dile getirmişti.

Murat Özcan yeniden gündeme taşıdı, Büyükerşen'e sordu

Murat Özcan son toplantıda talepleri yeniden gündeme getirdi ve Büyükerşen'e çözüm için bir şey yapılıp yapılmayacağını sordu. 

Büyükerşen: Düzeltmek için çalışıyoruz

Büyükerşen konuyla ilgili, "Otobüsler hakikaten köy terminaline getiriliyor. Tramvay oradan hareket ediyor. Belediye otobüsleri de oradan gidiyor. Bu konu için de otobüs işletmesi müdürlüğü ve ilgili daire mensuplarımız araştırma yapıyor. Hemen yapılabilecek bir iş değil. İnşallah düzelir" dedi. 

Büyükerşen ayrıca, "65 yaş üstü seyahatlerin zamanlarının bizim tarafımızdan tespit edilmesi, o saatlerde kullanılmaması lazım. Sabah namazından çıkanlar belli yerlere gidiyorlar, bu bir sorun, onlara nasıl yasaklayacağız.  Belediye olarak karar almamız mümkün görünmüyor. nasıl olacak bu iş. 65 yaş üstünün elbette ucuza ve bedava binmelerini sağlamak mümkün, ama elektriğe bu kadar zam yapılırken tramvaya da zam yapmak zorunda kalıyoruz. Otobüslerin de akaryakıt giderleri her Allah'ın günü değişiyor" dedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@