banner163

Murat Özcan'ın o sözleri Kazım Kurt'u çok sinirlendirdi!

Odunpazarı Belediyesi Meclisi yine tartışmalara sahne olurken, AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan,sert eleştirilerde bulundu... Murat Özcan'ın özellikle o sözlerine mecliste çok sakin olan Belediye Başkanı Kazım Kurt'un birden sinirlenmesi dikkat çekti. 

SİYASET 02.12.2021, 14:00 02.12.2021, 14:05
Murat Özcan'ın o sözleri Kazım Kurt'u çok sinirlendirdi!

Odunpazarı Belediye Meclisi toplantısı yine tartışmalara sahne oldu. AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan yaptığı konuşmada, CHP grubunun önceki meclis toplantısındaki tavrı ile ilgili sert eleştirilerde bulunurken, CHP grubunun sorularına da yanıt verdi.  

Özcan önceki meclis toplantısı ile ilgili, "Biz gündem maddeleri konuşulurken bu meclisi terk etmedik. Gündem maddeleri oylanmış, gündem dışı konuşmalara geçmişken salondan ayrıldık. Bu meclisteki huzur ortamı bizim için önemli. Bu hareketi yeniden yaparız, yapmayız o bizim bileceğimiz iş. Biz burada çok daha farklı sıkıntılar yaşanmasın diye salondan ayrılık. Biriken haksız eleştiriler ve iftiralardan dolayı oluşan kötü enerjilerin kötü senaryolara mal olmaması adına yaptık" dedi. Özcan, "Dünyanın en zor işi bir yalana yanıt vermektir. Bir iddianız varsa çıkar ispatlarsınız. İddiayı ispatlamak iddiacının görevidir. Olmayan bir şeyi ispatlamak dünyanın en zor şeyidir" diye konuştu. 

Özcan ayrıca, "Ekim ayında sosyal medya hesabımdan, 'Bir zamanlar hizmetleriyle belgesellere konu olacak bir belediyeden,skandallarla film yapımcılarının dikkatini çekmeye başlayan bir belediye haline dönen Odunpazarı Belediyesi, yakında Altın Portakal’a aday gözüküyor' şeklinde bir paylaşım yapmıştım. CHP’li meclis üyeleri herhalde durumu ciddiye almışlar ve CHP’de seviye atlayamazsak en azından artist oluruz diye burada bir tiyatro oynamaya kalktılar. Burada sizin şovunuzu izlemek zorunda değiliz. Sosyal hayatta nasıl iyi insanlarsak mecliste de aynı şekilde davranmalıyız" dedi.

"Diyorsunuz ki, il başkanı, ilçe başkanı, il teşkilatı da biziz, onlar sadece beğeni ve retweet yaparlar"
 

Özcan, "Bu şovları yapacağınız yere istediğiniz açıklamaları yapın. Savunduğunuz bir şey varsa İl başkanınızla, İlçe başkanınızla istediğiniz açıklamaları yapın. Eğer bizim arkadaşlarımız da eğer uygun görürlerse, ki görmeliler yanıt verirler. Bizim burada bu konulara girmemizin bir anlamı var mı. Ama diyorsunuz ki il başkanı da biziz, ilçe başkanı da biziz, il teşkilatı da biziz. Onlar sadece retweet yaparlar, beğeni yaparlar diyorsunuz. Rol çalıyorsunuz" diye konuştu. 

Kazım Kurt birden sinirlendi... "CHP'nin iç işlerine karışmayın"

Bu sözler sonrasında meclis toplantısının başından beri sakin duran Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un birden sinirlenerek, "CHP'nin iç işlerine karışmayın" demesi ve Özcan'dan konuşmasını tamamlamasını istemesi dikkat çekti. 

Özcan: "Bir daha olursa çok ağır konuşurum... Kınıyorum"

Özcan ayrıca, "CHP’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’tür. Bu gerçeği inkar edecek birisi aklından şüphe edilecek birisidir. Bu tarihtir tarih. CHP’liler bana bir daha Mustafa Kemal Atatürk sömürüsü ile gelirse çok ağır konuşurum. Bugünkü CHP’yi siyasal eleştiriler çerçevesinde eleştiriyoruz doğrudur. Ama kendi ederini kullanamayan insanlar bana Mustafa Kemal, İsmet İnönü diyerek gelmesinler. Helalleşmekten bahsediyorsunuz ama ‘1923’te de yoktunuz, 2023’te de yoksunuz’ diye paylaşım yapıyorsunuz. Kendisini kınıyorum. Ne münasebet. O meydanlarda tekbir getirip cephelere koşan insanlar vardı. Politikacılar savaşmadı. ‘Çav Bella’ çalarak mı gittik Sakarya Meydan Muharebesine. Benim dedem, senin deden savaştı o cephelerde" dedi. 

Yorumlar (1)
Gidiceksiniz Kazım efendi 2 yıl önce
Kazım efendinin troll twit ordusu var belediye çalışanlarını bu işde kullanıyorlar.Eleştiriye tahammül yok hizmet yok kendilerine rant var her işde inşAllah son dönemleri olur yoksa Eskişehir halkı bunlardan çok çekecek çok.Bunların memlekete hizmetle alakası yok sadece kendilerine hizmet.

Gelişmelerden Haberdar Olun

@