Murat Özcan: Linç kampanyası siyasi, insani duruş göstermeliyiz

Eskişehir Şehir Hastanesi ve Yunusemre Devlet Hastanesi'nde gündeme gelen olaylarla ilgili Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan'dan paylaşımlar geldi...

SİYASET 29.03.2021, 22:18
Murat Özcan: Linç kampanyası siyasi, insani duruş göstermeliyiz

Eskişehir Şehir Hastanesi ve Yunusemre Devlet Hastanesi'nde gündeme gelen olaylarla ilgili Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan da bazı paylaşımlarda bulundu. 

"Pozitif olup negatif açıklansa sıkıntı olabilirdi"

Murat Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde covid-19 pcr testlerinde yaşanan olayla ilgili, "Negatif sonuç pozitif açıklanmış, iki saat sonra düzeltilmiş. Pozitif olup negatif açıklansa sıkıntı olabilirdi" dedi.

"Tedavi zinciri bozulmasın diye, olması gereken olmuş"

Özcan, Yunusemre Delet Hastanesi'nde gündeme gelen bir doktora mobbing uygulandığı iddiaları ile ilgili de, "İdari soruşturma geçirirken geçiçi görevlendirilen bir doktordan yerini başka bir doktara devredilmesi istenmiş tedavi zinciri bozulmasın diye, yani olması gereken olmuş" diye konuştu. 

"Sahip çıkmak vefa onurunun bir gereği, linç kampanyası siyasidir"

Özcan, paylaşımında, "Pandemi döneminde büyük bir başarıya cefakar çalışmayla imza atan Şehir ve Yunusemre Devlet Hastanesi başhekim ve idarecilerine sahip çıkmak Vefa onurunun bir gereğidir. Linç kampanyası siyasidir ama biz insani bir duruş göstermeliyiz" ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@