Murat Özcan sordu... Kazım Kurt, Hamamyolu'ndaki fareler için ne dedi?

AK Partili Murat Özcan, Hamamyolu'ndaki fare istilasını ve kanalizasyon sorununu Odunpazarı Belediye Meclisi'nde gündeme getirip Kazım Kurt'a sordu, "Bu konuda ne yapacaksınız?" dedi. İşte Kazım Kurt'un cevabı...

SİYASET 02.04.2021, 12:12
Murat Özcan sordu... Kazım Kurt, Hamamyolu'ndaki fareler için ne dedi?

Odunpazarı'nda Hamamyolu'nda yaşanan fare istilası ve kanalizasyondan koku sorunu Odunpazarı Belediye Meclisi'nin son toplantısında da gündeme geldi. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un Hamamyolu projesi sonrasında daha önce bölgede çok sayıda fare görüntüsü gündeme gelmiş, geçtiğimiz günlerde de Hamamyolu'ndaki farelerin görüntüleri sosyal medyada paylaşılmıştı. 

Murat Özcan, Kurt'a fareleri sordu 

AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, Odunpazarı Belediye Meclisi'nde bu sorunu gündeme taşıyarak Kazım Kurt'a bu konuda ne yaptıklarını sordu. Murat Özcan, "Hamamyolu'ndaki kanalizasyon sorununu daha önce de gündeme getirmiştik. Şimdi fareler de bastı. Sosyal medyada fotoğraflar paylaşıldı. Bu sorunla ilgili ne yapacaksınız, bir çalışmanız var mı?" dedi.

Kazım Kurt: Bakacağız... 
Kazım Kurt, bu konuda, "Hamamyolu'ndaki farelere gelirsek... ESKİ ile bu konuda görüşmelerimiz var. Bakacağız" demekle yetindi. 

Hasan Burgaz sosyal medyada paylaşmıştı

Hamamyolu'nda daha önce de gündeme gelen fare görüntülerini geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Burgaz da "13 ödüllü sözde projeyi fareler bastı!" diyerel sosyal medyada paylaşmıştı. Çok sayıda vatandaş sosyal medyada yaptığı yorumlar bu durumu eleştiriyor ve yetkililerden çözüm beklediklerini söylüyor. Hamamyolu'nun farelerle kaynaması vatandaşları ve aileleri endişelendiriyor. 

Hasan Burgaz paylaştı... 13 ödüllü sözde projeyi fareler bastı' Okumak için tıklayın... 


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@