banner163

Murat Özcan sormuştu, o projenin durumu açıklandı... CHP'li Aydın Ünlüce, AK Parti'den yardım istedi 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde AK Partili Murat Özcan önceki toplantıda yıkılan Kurtuluş Pazaryeri yerine yapılacak yeni tesisin projesini sormuş ve gündeme taşımıştı. O projenin durumu açıklandı ve meclise başkanlık eden CHP'li Aydın Ünlüce, sorunun çözümü için AK Parti'den destek istedi. 

SİYASET 13.09.2022, 20:48 13.09.2022, 20:53
Murat Özcan sormuştu, o projenin durumu açıklandı... CHP'li Aydın Ünlüce, AK Parti'den yardım istedi 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin önceki toplantısında AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, yıkımı süren Kurtuluş Kapalı Pazaryeri yerine yapılacak projeyi gündeme getirmiş ve proje hazırsa kamuoyuna açıklanmasını istediklerini söylemişti. 

Bugünkü meclis toplantısında proje görselleri paylaşıldı. Konuyla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, projenin hazır olduğunu ancak mülkiyet durumu ile ilgili sıkıntılar bulunduğunu belirtti. Ayşe Ünlüce, "Projemiz hazır. Ancak mülkiyetle ilgili bir problem var. Valilik ile yazışmalarımız sürüyor. Bakanlığa sorduklarını belirttiler, biz de cevap bekliyoruz" dedi. Yılmaz Büyükerşen'in mazeretli olarak katılmadığı Meclis'e başkanlık eden CHP'li Aydın Ünlüce de, "AK Partili arkadaşlarımızdan da bu konunun çözümü için desteklerini bekliyoruz" diye konuştu.  

AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan da, "Çok daha önce de bu pazaryerinin neden bu durumda olduğunu sorduğumuzda, sayın başkanın 'Burası ile ilgili mülkiyet sorunu var, bu yüzden bir şey yapamıyoruz' dediğini de hatırlıyoruz. Dolayısıyla böyle bir problem daha önceden de burada bulunuyormuş zaten. Madem sorun varsa bu zaman beklenmemeliydi bize göre. Eskişehir yararına olacak her şeye elbette destek veririz, konuyla ilgili de görüşmemiz gerekirse ilgili yerlerle görüşürüz" dedi. 

İşte yıkımı süren Kurtuluş Kapalı Pazaryeri yerine yapılacak yeni pazaryeri tesisi ile ilgili toplantıda paylaşılan görseller

Yorumlar (1)
Hakobey 2 yıl önce
Ne kadar yapmacık bir davranış. İşleri düşünce akpartili kardeşlerim, işlerine gelmeyince gericiler , sarayı askerleri. Yıllardır birşeyi yapamadık yapamayacağız ama dostlar alışverişte görsün diyerek bir işe girdik elimize yüzümüze bulaştırdık demiyorlarda orda takıldı burda bekledi akpartili kardeşlerim el versin diyorsunuz.

Gelişmelerden Haberdar Olun

@