banner163

Murat Özcan vatandaşları uyardı: Odunpazarı Belediyesi kumpas kuruyor, dikkat!

Eskişehir Büyükşehir ve Odunpazarı Belediye Meclisleri AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan'dan çok konuşulacak açıklama ve uyarı...

SİYASET 25.08.2023, 15:19 26.08.2023, 23:58
Murat Özcan vatandaşları uyardı: Odunpazarı Belediyesi kumpas kuruyor, dikkat!

Eskişehir Büyükşehir ve Odunpazarı Belediye Meclisleri AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan'dan çok konuşulacak bir açıklama ve uyarı daha geldi. 

Murat Özcan sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Odunpazarı Belediyesi'nin Karapınar, Huzur, Erenköy mahallelerini kapsayan Gecekondu Önleme Bölgesinde Odunpazarı Belediyesi'nin kendi beceriksizliğini örtbas etmek, TOKİ ile vatandaşı karşı karşıya getirmek için bir komplo hazırlığında olduğunu söyledi ve vatandaşları uyardı. 

"Odunpazarı Belediyesi kendi beceriksizliğini örtbas etmek için TOKİ'ye kumpas kuruyor"

Murat Özcan, "Karapınar, Huzur, Erenköy mahallelerini kapsayan Gecekondu Önleme Bölgesinde yeni bir komplo hazırlanmış ve devreye sokulmuş .Amaç tekrar TOKİ ile vatandaşı karşı karşıya getirmek. Seçim yaklaşınca aynı 2019 seçim öncesi olduğu gibi Odunpazarı Belediyesi kendi beceriksizliğini örtbas etmek için TOKİ'ye kumpas kuruyor.Fakat asıl kumpasın vatandaşa kurulduğunu dün anlattık bugün de anlatacağız" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@