Murat Özcan yine gündeme taşıdı! Kazım Kurt ise vatandaşı, medyamidas ve Büyükerşen'i suçladı!

Odunpazarı Belediye Meclisi'nde yine çöp sorunu gündeme geldi! AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, çöpler konusundaKİ rekor şikayetleri hatırlattı. Kazım Kurt ise suçu önce vatandaşlara, sonra medyamidas.com'un haberlerine attı, hızını alamadı Büyükerşen'i de eleştirdi!

SİYASET 02.10.2023, 20:14 02.10.2023, 20:21
Murat Özcan yine gündeme taşıdı! Kazım Kurt ise vatandaşı, medyamidas ve Büyükerşen'i suçladı!

Eskişehir Odunpazarı Belediye Meclisi'nin son toplantısında yine Odunpazarlıların en çok şikayet ettiği konuların başında gelen çöplerin toplanması konusunda sıkıntılar gündeme geldi. 

Hem normal çöplerin hem de geri dönüşüm atıklarının düzenli toplanmaması nedeniyle yıllardır eleştirilen Kazım Kurt ise bu konudaki açıklamalarında suçu adeta Eskişehirlilerin ve Yılmaz Büyükerşen'in üzerine atarken, medyamidas.com'un Odunpazarı sakinlerinin sesi olan haberlerine de isim vermeden tepki gösterdi. 

Murat Özcan giderek büyüyen sorunu bir kez daha hatırlattı

Tartışmalar sırasında AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, Odunpazarı'nda çöp toplama konusunda ayda yaklaşık 500 şikayet geldiğini hatırlatıp, belediyenin öncelikle bu sorunlarla ilgilenmesi gerektiğini ifade etti. 

Kazım Kurt bu konuda adeta hem Eskişehirlileri hem de Yılmaz Büyükerşen'i suçladı. 

"Vatandaşlar çöp vergisini ödemiyor, Büyükerşen'den su bedellerine eklenmesini istedik, ama kabul etmedi"

Vatandaşların çöp vergilerini ödemediğini, bu nedenle ayrı bütçe ayırmak zorunda kaldıklarını savunan Kazım Kurt, "Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Yılmaz Büyükerşen'den çöp vergilerinin su bedellerine eklenmesini istedik. Ama sayın Büyükerşen vatandaşa yük olacağını söyleyerek bu talebimizi kabul etmedi" dedi.

medyamidas.com'un halkın sesi olan haberleri de Kazım Kurt'u çok kızdırmış! 

Kazım Kurt, isim vermekten kaçınarak medyamidas.com olarak bu konuda yaptığımız ve Odunpazarı'ndaki vatandaşların sesi olduğumuz çöp sorunu ile ilgili haberlerimizi de eleştirdi.

Kazım Kurt, konuşmasında, "Odunpazarı Belediyesi'nin temizlik işleri ile ilgili çalışmalarda bir sıkıntı söz konusu değildir. Ama bazı medyada, özellikle Kazım Kurt ve Odunpazarı Belediyesi aleyhine çalışan medyada çöp toplama saatlerinden sonra çıkarılan çöplerin fotoğraflarını çekip paylaşmak gibi bir moda var, hastalık var. Bu arkadaşları kendi vicdanları ile bırakıyorum. Nereden ne alıyorlarsa karşılığını ödüyorlar. Bizim sade vatandaşla aramıza girme şansları yok" ifadelerine yer verdi. 

Kazım Kurt'un çöp sorunu konusunda hem vatandaşları, hem medyamidas'ı hem de Büyükerşen'i eleştiren bu sözleri hakkında ne düşünüyorsunuz? 
Lütfen düşüncelerinizi yorumlarda belirtin... 

Odunpazarı'ndaki çöp sorunu ve bir türlü yenilenmeyen kırık çöp konteynırları ile ilgili haberlerimizi aşağıdaki linklerden okuyabilirsiniz

Yorumlar (1)
Ahmet Kalem 8 ay önce
Koskoca Odunpazarı Ne hâle Geldi ya yazıklar olsun Belediye Çöp Hizmetini Dahi Yapamıyor.Bu Arada Kazımı Kızdıran bir Sosyal Medya Ağıda “Öteki Eskişehir “ Adlı Facebook Hesabıdır.girin bakın Eskişehir in asıl yüzü orda gözüküyor.Şuan Köyden Halliceyiz

Gelişmelerden Haberdar Olun

@