Nabi Avcı, Günay ve Çalışkan'dan Odunpazarı ziyareti

AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof. Dr. Emine Nur Günay, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ile Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu’yu ziyaret etti.

SİYASET 21.10.2021, 20:41 21.10.2021, 20:50
Nabi Avcı, Günay ve Çalışkan'dan Odunpazarı ziyareti

Eski Milli Eğitim Bakanı, Anadolu Üniversitesi Kurucusu ve Marmara Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Orhan Oğuz için Anadolu Üniversitesi’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından, törene katılan AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof.Dr. Emine Nur Günay, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ile birlikte yeni atanan Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu’ya da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Odunpazarı'nı konuştular 

Prof. Dr. Nabi Avcı'nın Odunpazarı ile ilgili anılarını da paylaştığı ziyarette Odunpazarı'nda yapılan çalışmalar da konuşuldu. Kaymakam Ömer Ulu, Milletvekilleri Avcı ve Günay ile İl Başkanı Çalışkan'a nazik ziyaretleri için teşekkür etti. 

Anadolu Ajansı'nı da ziyaret ettiler 

Anadolu Ajansı Eskişehir Ofisi’nin yeni yerine de uğrayan Prof. Dr. Nabi Avcı, Prof. Dr. Emine Nur Günay ve İl Başkanı Zihni Çalışkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 Ekim Cumartesi günü Eskişehir’e yapacağı ziyaretle ilgili bilgiler verdiler ve Anadolu Ajansı yönetici ve çalışanlarına başarılar dilediler.

Eskişehir Prof.Dr. Orhan Oğuz'u uğurladı... Prof.Dr: Nabi Avcı: Bir tarihi uğurluyoruz


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@