Nabi Avcı ile koordinasyon toplantısı... Eskişehir'deki depremzedeleri ziyaret etti

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı, Valilik Kriz Yönetim ve Koordinasyon Merkezi'nde Vali Ayyıldız ve yetkililerle bir araya gelerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı. DSİ Bölge Müdürlüğü, hastaneler ve KYK yurdundaki depremzede vatandaşları ziyaret ederek taleplerini dinledi.

SİYASET 19.02.2023, 02:19 19.02.2023, 02:30
Nabi Avcı ile koordinasyon toplantısı... Eskişehir'deki depremzedeleri ziyaret etti

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı, Eskişehir'de depremzedelere yönelik yapılan çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunarak, depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. 

Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ile birlikte Valilik Kriz Yönetim ve Koordinasyon Merkezi'nde Vali Erol Ayyıldız ve yetkililerle bir araya geldi. 24 saat esasına göre çalışmaların devam ettiği Kriz Yönetim ve Koordinasyon Merkezi'ndeki çalışmalarla ilgili bilgi aldı, yetkililerle fikir alışverişinde bulundu. 

Prof. Dr. Nabi Avcı, DSİ 3. Bölge Müdürlüğü ile Eskişehir Şehir Hastanesi ve Yunusemre Devlet Hastanesi'ndeki depremzede vatandaşları ziyaret etti, ihtiyaçlarını ve taleplerini dinledi. 

Depremzede vatandaşlar için Eskişehir Öğetmenevi'nde kurulan Umut Marketi de ziyaret eden Nabi Avcı, yapılan çalışmalarla ve ihtiyaçlarla ilgili bilgi aldı. 

Prof.Dr. Nabi Avcı daha sonra, Eskişehir Doğan Aslan Bey KYK Yurdu’nda misafir edilen aileleri de ziyaret etti, vatandaşların ihtiyaçları ve talepleri konusunda birebir görüştü. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@