Nabi Avcı ve Günay'dan Alpu mesajı... "Fotoğraf vermek için değil, çözüm için buradayız"

SİYASET 31.07.2022, 14:54 31.07.2022, 15:04
Nabi Avcı ve Günay'dan Alpu mesajı... "Fotoğraf vermek için değil, çözüm için buradayız"

AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı ve Prof. Dr. Emine Nur Günay Alpu ilçesinde yaptıkları ziyaretlerde selden zarar gören yerleri de ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi, sorunlarını ve taleplerini dinledi. 

İl Tarım ve Orman Müdürü Gümüş ile birlikte gittiler

Yapılan ziyaretlere İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammed Ender Gümüş, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, İlçe Tarım Müdürü Sönmez Baş, İlçe başkanı Halil Yavuz, İlçe Kadın kolları başkanı Meral Keski eşlik etti.

Avcı ve Günay ilk olarak Alpu Kaymakamı Kübra Karaalioğlu'nu ziyaret ederek kendisinden ilçedeki durum, selden etkilenen alanlar ve vatandaşların durumu hakkında bilgi aldı.

Büğdüz ve Ağaçhisar'ı ziyaret ettiler, vatandaşlarla birebir görüştüler 

Prof. Dr. Avcı ve Prof. Dr. Günay, ilçe merkez ziyareti sonrası önce Büğdüz köyünde sonra da Ağaçhisar Köyü’nde vatandaşlar ile bir araya geldiler. Sorun ve talepleri dinlediler. Büğdüz Muhtarı Nevzat Erken ve Ağaçhisar Muhtarı Mustafa Alan da görüşmelere katıldı. 

"Fotoğraf vermek için değil, çözüm için buradayız"

Ziyaretlere ilişkin açıklamada bulunan Prof. Dr. Emine Nur Günay, "Devletimiz ilgili kurum ve kuruluşlarıyla vatandaşımızın yanında. Yaşanan sel felaketi sonrası ilk andan itibaren Tarım İl Müdürlüğümüz ve Tarım İlçe Müdürlüğümüz ile irtibat halindeydik. Konuyu takip ettik. Bugün de son durum hakkında bilgi aldık ayrıca selden etkilenen alanları yerinde inceledik. Bizler fotoğraf vermek için değil, çözüm için buradayız. İlk andan itibaren de vatandaşlarımızın yanındayız" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@