banner163

Nabi Avcı ve Günay depremzede aileleri ziyaret etti

AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof.Dr. Emine Nur Günay, deprem bölgesinden Eskişehir'e gelen depremzede aileleri evlerinde ziyaret ettiler.

SİYASET 13.03.2023, 11:46 13.03.2023, 11:51
Nabi Avcı ve Günay depremzede aileleri ziyaret etti

AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof.Dr. Emine Nur Günay deprem bölgesinden gelen depremzede aileleri evlerinde ziyaret ettiler. Nabi Avcı ve Emine Nur Günay ailelerin taleplerini dinledi, sağlık ve eğitim konusundaki ihtiyaçlar için girişimde bulundular. Aileler Eskişehir halkının misafirperverliği için müteşekkir olduklarını paylaştı.

Gaziantep, Hatay ve Malatya’dan gelen aileleri ziyarette bulunan Nabi Avcı ve Emine Nur Günay, bir nebze olsun depremin yaralarını sarmak isterken, bir yandan da ihtiyaçları ve talepleri dinledi. Ziyaretlere AK Parti Eskişehir il yönetiminden Metin Tezişçi ve Merve Yılmaz da katıldı.

Prof. Dr. Günay “Sizlere Cumhurbaşkanımızın selamını getirdik. İnşallah bu asrın felaketini de hep birlikte atlatacağız. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın söz verdiği gibi bir sene içinde tamamlanacak olan evlerinize, memleketinize geri döneceksiniz, o zamana kadar Eskişehir’imizin misafirisiniz” dedi.

Prof. Dr. Nabi Avcı da, "Bütün Türkiye gibi Eskişehirli hemşerilerimiz de sizlere kucak açtılar. Yaralarımızı hep birlikte saracağız. Sağlık, eğitim, barınma ve temel ihtiyaçlarınız devletimizin tüm kurumları tarafından karşılanacak şekilde çalışmalar yapılıyor. İnşallah sizler evlerinize döndüğünüzde orada gelip çayınızı içeriz” diye konuştu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@