banner163

Nabi Avcı ve Günay teşkilatla bayramlaştı

AK Parti Eskişehir il ve ilçe teşkilatları, video konferans yöntemiyle bayramlaştı. Bayramlaşmaya AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof.Dr. Emine Nur Günay da katıldı...

SİYASET 15.05.2021, 13:43 15.05.2021, 13:54
Nabi Avcı ve Günay teşkilatla bayramlaştı

AK Parti Eskişehir Teşkilatı, pandemi süreci tedbirleri kapsamında video konferans yöntemiyle bir araya gelerek bayramlaştı. Bayramlaşma programına AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof.Dr. Emine Nur Günay, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı. 

Milletvekilleri Nabi Avcı ve Günay, İl Başkanı Çalışkan teşkilatla bir araya geldi 

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, programla ilgili, "Geleneksel bayramlaşma programımızı pandemi süreci tedbirleri kapsamında, milletvekillerimiz; Prof. Dr. Nabi Avcı, Prof. Dr. Emine Nur Günay ve teşkilât mensuplarımızın katılımlarıyla video konferans yöntemiyle gerçekleştirdik" dedi. 

Filistin de konuşuldu 

Emine Nur Günay, programla ilgili paylaşımında "AK Parti İl ve İlçe Teşkilatlarımızın Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile bayramlaşmamızı gerçekleştirdik. Filistin’e karşı İsrail’in kanlı saldırılarını değerlendirdik. Bizleri bir araya getiren İl Başkanımız Zihni Çalışkan'a teşekkür ederiz" dedi. 

Emine Nur Günay, "Mübarek Ramazan  Ayı’nda kapı kapı hemşerilerimizi ziyaret eden, maddi ve manevi destek olan, yardımlaşmanın manevi iklimini paylaşan, bereketin mutluluğunu yaşayan AK Parti Eskişehir Teşkilatımızın her bir üyesine gönülden teşekkür ederiz" denildi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@