Nebi Hatipoğlu'na Aytun Çıray'dan da tepki

İYİ Parti'nin eski milletvekili ve geçtiğimiz haziran ayında İYİ Parti'den istifa eden Aytun Çıray, Büyükerşen'i savunup İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu'na tepki gösterdi.

SİYASET 10.08.2023, 22:05 11.08.2023, 13:17
Nebi Hatipoğlu'na Aytun Çıray'dan da tepki

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen arasındaki kavga büyürken, ardı ardına da açıklamalar gelmeye devam ediyor. 

Konuyla ilgili İYİ Parti'nin eski milletvekillerinden, genel seçim sonrası geçtiğimiz haziran ayında partiden istifa eden Aytun Çıray'dan da bir paylaşım geldi. 

"Eskişehir'in İYİ Parti'li 'seçkin ve seçilmiş' vekili..."

Aytun Çıray sosyal medyada Büyükerşen'in fotoğrafı ile yaptığı paylaşımda, "Partide iken hiç karşılaşmadığım Eskişehir'in İYİ Parti'li "seçkin ve seçilmiş" vekili, "Büyükerşen 90 yaşında; bu yaşta belediye başkanı olunur mu? Gerekirse ben onun karşısına çıkıp aday olurum. Benim tuzum kuru. O kaybederse evine döner. Onun adaylığına ve söylediklerine gülüp geçiyorum" demiş. Vekil, beyanları ile Hoca'nın hatırlattığı "Akıl yaşta değil, baştadır" sözünü doğruluyor sağolsun! Halbuki Hoca onun genel başkanına saygıda hiç kusur etmezdi" ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@