banner163

Nebi Hatipoğlu'ndan CHP milletvekillerine yanıt geldi

Eskişehir'de CHP - İYİ Parti kavgası alevleniyor... CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü'nün açıklamalarına İYİ Parti Milletvekili Hatipoğlu'ndan yanıt geldi...

SİYASET 10.08.2023, 21:02 10.08.2023, 21:08
Nebi Hatipoğlu'ndan CHP milletvekillerine yanıt geldi

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu'nun açıklamaları sonrasında Yılmaz Büyükerşen ve Hatipoğlu arasında başlayan tartışmalar alevlenerek devam ediyor. CHP'li milletvekillerinin de yaptıkları açıklamalarla katıldığı tartışmada, CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü'nün son yaptığı açıklamalarda da Nebi Hatipoğlu sosyal medyadna yanıt verdi. 

"Eskişehir bir dönem daha mevcut yönetimi kaldıramaz"

Nebi Hatipoğlu yaptığı paylaşımda, "Çok sevgili iki CHP Eskişehir milletvekilimiz açıklamaları ile Sayın Yılmaz Büyükerşen güzellemesi yapıp, şahsımı da eleştirmişler. Hemşehrilerim, benim derdim o şahıs, bu parti ile değil. Benim tek derdim var Eskişehir! Hepiniz kentimizin geri gittiğini, eksiklerinin büyüdüğünü görüyorsunuz. Acilen yönetimde bir kan, vizyon değişikliği elzemdir! Son 10 yılda Bursa, Konya, Denizli, Kayseri nereye gitti biz hala yerimizde sayıyoruz. Partizanca açıklamalar yapmak yerine, herkesi düşünmeye davet ediyorum. Bunları dillendirmekte benim milletvekili olarak kentime karşı sorumluluğum. Yoksa bende herkesi övüp, alkışlayıp konfor alanımda keyif çatmayı biliyordum. Tekrarlıyorum Eskişehir bir dönem daha mevcut yönetimi kaldıramaz" ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (1)
Saime 9 ay önce
Düzenleri bozulsun kimse istemez, şehrin ayrıcalıklı insanları olarak yaşayıp gidiyorlar

Gelişmelerden Haberdar Olun

@